Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ı Türk izleyicilerine kavuşturacak yeni dizisi için iddialar havada uçuyor!

Can Yaman’ı Türk izleyicilerine kavuşturacak yeni dizisi için iddialar havada uçuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman 202/ yılında rol aldığı Bay Yanlış dizisinin tutmaması ve erken final yapmasının ardından İtalya’ya yerleşmiş ve bir daha Türkiye’de herhangi bir projede yer almamıştı. Ancak güzel haber kısa süre önce geldi. Buna göre Can Yaman çok yakında yeni bir projeyle Türk hayranlarını karşısına çıkacak. Bu arada Can Yaman’ın yeni dizisiyle ilgili çok ilginç iddialar ortada dönüyor.

Yakışıklı oyuncu yaklaşık bir yıldır İtalya’da yaşıyor. İtalya’dan gelen Sandokan isimli dizi projesiyle bu ülkeye yerleşen oyuncunun bu süreçte planları çok farklı gelişti. Pandemi nedeniyle Sandokan’ın çekimleri ertelense de Can Yaman Türkiye’ye dönmedi ve İtalya’da farklı projelerde yer aldı.

Can Yaman’la ilgili Türk hayranlarını sevindiren haber kısa süre önce geldi. Bu habere göre ağustos ayında Türkiye’de yayınına başlayacak olan Disney Plus, Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı bir dizinin anlaşmasını yaptı.

Can Yaman’ı Türk izleyicilerine kavuşturacak yeni dizisi için iddialar havada uçuyor! 7

Yakışıklı oyuncunun yeni dizisiyle ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak iddialar ortada dolaşıyor. Bu iddiaya göre Can Yaman yeni dizisinde, daha önce Erkenci Kuş’ta birlikte rol aldığı ve büyük bir başarı yakaladığı Erkenci Kuş’taki rol arkadaşı Demet Özdemir’le birlikte oynamak istiyor. Ve yine iddiaya göre Demet Özdemir bu fikre oldukça sıcak bakıyor.

Bu bilgiler şu an sadece iddiadan ibaret. Demet Özdemir en son rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra bir dizide yer almamış, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminde başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaşmıştı.

Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı yeni dizi Ay Yapım tarafından çekilecek. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstlenecek. Senaryosu ise bugüne kadar çok başarılı dizilere imza atan Kerem Deren tarafından kaleme alınacak.