Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hadise ile Beyaz sevgili mi oluyor, yoksa reytinge mi oynuyor?

Hadise ile Beyaz sevgili mi oluyor, yoksa reytinge mi oynuyor?

tarafından ker_def

O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk ile Hadise arasında neler oluyor? Programın önceki bölümünde Beyaz, Hadise’ye şakayla karışık ‘benimle sevgili olur musun’ sorusunu sormuş ve herkesi şaşırtmıştı.

Şimdi ise Acun Ilıcalı’nın paylaştığı bir video ortalığı yine karıştırdı.

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye çekimleri sırasında kaydettiği bir videoda Beyazıt Öztürk ile Hadise’nin yakınlaştığı anlar ‘Yeni bir aşk mı doğuyor’ iddiasını alevlendirdi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye, tüm hızıyla çekimlerine devam ederken Acun Ilıcalı’nın Instagram hesabından yayınladığı bir video ortalığı fena karıştırdı. Hadise ile Beyazıt Öztürk’ün yakınlaştığı anların kaydedildiği görüntü, ‘Ufukta yeni bir aşk mı var?’ sorusunu akıllara getirdi.

Hadise ile Beyaz sevgili mi oluyor, yoksa reytinge mi oynuyor? 7

Acun Ilıcalı’nın kaydettiği görüntülerde Acun video çektiğini gören asistan öksürerek Beyaz ile Hadise’yi uyarıyor. Hadise “Acun ne yapıyorsun?” diyerek tepki gösteriyor. Ünlü şarkıcı ardından Ilıcalı’nın “Evet hazır mısın?” sorusuna, “Hayır hazır değilim” yanıtını veriyor. Beyaz, bir programda da Hadise’ye ‘Benimle sevgili olur musun?’ diye sormuştu…

İzleyicilerin akıllarını karıştıran bu duruma karşın acaba O Ses Türkiye’nin popülerliğini artırmak için acaba “bir reyting oyunu mu oynanıyor?” sorusu da sorulmaya başlandı.