Ana sayfa Sosyal Medya Haksız yere final yapılan Ramo’nun Şerif’i Emre Kınay’a izleyici tepkisi sert oldu!

Haksız yere final yapılan Ramo’nun Şerif’i Emre Kınay’a izleyici tepkisi sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Emre Kınay’ı hayranları en son Show TV ekranında yayınlanan Ramo dizisinde Şerif karakteri ile izledi. Oyuncu, ayrıca kızı Duru ile birlikte koronavirüsü de yaşadı ve bu hastalığı atlattı. TV100’e konuşan Emre Kınay, 1,5 – 2 ay önce hastalığa yakalandığını ifade etti.

“Benim anladığım herkesi zayıf yerinden vuruyor” diyen oyuncu, ilk 3 gün çok zor geçtiğini ama sonrasında atlattığını anlattı. Kronik süniziti olduğunu belirten oyuncu, koronavirüsün bu hastalığını tetiklediğini de ifade etti.

Hastalığı atlatmasının ardından 20-25 gün kadar yorgunluğun devam ettiğini anlatan Emre Kınay, Ramo’ya katıldıktan sonra reytinglerin de artması dikkat çekmişti. Oyuncu, seyircilere teşekkür etti. Şerif rolünün çok güzel olduğunu ifade eden Emre Kınay, normalde bir projeye sonradan dahil olmadığını söyledi.

Kınay, “Ramo’yu izlemiyordum ama karakteri önerdiklerinde önce sonradan dahil olmayayım dedim. Ama rol çok dişiydi ve renkliydi. 10 bölüm kadar devam edip final yapacaktı zaten proje, finale beraber gidelim diye. Çok da güzel çalıştık. Murat(Yıldırım) da çok yardımcı oldu. Güzel bir kadro olduk, güzel gitti” diye konuştu.

Ramo’nun deli bir fanı bulunduğunu belirten oyuncu dizideki sahneler nedeniyle çok sert eleştiriler aldığını da anlattı. Emre Kınay, “Azar işittim orada. Hatta şunu yazdım, ‘Arkadaşlar ben rolü oynuyorum sadece, o ben değilim’ dedim” şeklinde konuştu.

Ramo dizisi 2.sezonda adeta patlama yaptı. Çok başarılı bir aksiyon ortaya koyan dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç rollerini başarıyla canlandırmıştı. Dizinin reytingleri de iyiydi. Show TV’nin bu duruma rağmen diziye final yaptırması haksızlık olarak yorumlandı ve birçok dizi hayranı da benzer görüşte olduğunu sosyal medyada dile getirdi.

Yıllardır sahibi olduğu Duru Tiyatroyu yaşatmak için yeni bir işe imza atan Emre Kınay, zeytinyağı işine girdi. İşini büyütmek isteyen Kınay, ayrıca ketojenik diyet de yaptığını anlattı.