Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV dizisi final yaptı, Hülya Avşar isyan etti!

Fox TV dizisi final yaptı, Hülya Avşar isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hülya Avşar, yıllar sonra yeniden ekranlara Fox TV’nin Masumiyet isimli dizisiyle dönüş yapmıştı. Hikayesi ile öne çıkan dizi, kadına şiddet konusunda büyük farkındalık ortaya koydu. Bu konunun tüm yönlerini ekrana taşıması ile farkını ortaya koyan Masumiyet dizisi önceki hafta düşük reytingler nedeniyle final yaptı.

Fox TV’nin yüksek bütçesine rağmen beklenen ilgiyi görmeyen diziye final yaptırması dizi hayranlarını çok üzdü.Candaş Tolga Işık’ın programına konuk olan Hülya Avşar,gazetecilere yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Avşar, “Dijital ile televizyon arasındaki anlaşmazlıklar, oradaki matematik uymadı. Bitti, yapacak bir şey yok” diye konuştu. Hülya Avşar’ın dizi ile ilgili Fox TV’yi bir ricada bulunduğu da bu röportajda ortaya çıktı.

Kanal gittiğini doğrulayan oyuncu, “Sadece bir ricada bulundum onlar da onu kabul ettiler o kadar. Kanal basmak değil” ifadesini kullandı.

Hülya Avşar’ın yanı sıra; Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın’ın da yer aldığı çok iyi bir kadroya sahip olan dizinin hikayesi de başarıydı. Tüm bunlara rağmen sadece 13 bölüm ekranda kalması Masumiyet adına bir şanssızlık oldu.

Hülya Avşar’a bu durum soruldu. Usta oyuncu, şunları söyledi: “Çünkü dijitalde çok seyrediliyorduk. Mesele oydu. Bugün bir yazı vardı sosyal medyada tekrar seneye 8 yıl sonra tekrar başlasa diye. Ama tabii ki zor böyle bir şey. Çok dijitale uygun bir diziydi. Doğru yerde olmadı diye düşünüyorum.”

Böyle bir kadronun bir daha kurulmasının zor olduğunu anlatan Hülya Avşar, 6 yıl sonra ekrana dönmesi konusunda ise “Beni kandırdılar, sonra böyle yaptılar. Aslında hiç kimsenin hatası yok burada, kısmet” ifadesini gülümseyerek kullandı.