Ana sayfa Dizi Haberleri Halka 4. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Halka 4. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Halka dizisinin yeni bölümü 5 Şubat Salı akşamı yayınlanacak.Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı’nın oynadıkları dizinin 4. yeni bölümü, aksiyon dolu sahnelerle ekrana gelecek.

Cihangir, büyük bir planı bozmaya çalışırken tuzağa mı düşecek? Yeni bölüm tanıtımında aksiyon yüklü sahneler, izleyenleri heyecanlandırdı. Halka dizisinin 4. bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin başrol oyuncusu Serkan Çayoğlu ise önümüzdeki bölümler için izleyenleri bir hayli heyecanlandıran sözler söyledi.

TRT 1’de yayınlanan ‘Halka’ dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, bir mekan açılışında karşılaştığı magazincilerin sorularını yanıtladı.

Halka dizisiyle ilgili konuşan oyuncu, ”Üçüncü bölüm yayınlandı, geri dönüşleri çok güzel, mutlu edici. Yapımcısından yönetmenine, oyuncusuna kadar herkes çok emek verdiği için güzel bir iş çıktı ortaya” dedi. Hikayenin çok iyi olduğundan bahseden yakışıklı oyuncu, ”Dün senaryonun altıncı bölümünü okudum. Ben bile hikayede sürprizlerle karşılaşıyorum” dedi.