Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran eski rol arkadaşı Hande Erçel’i öyle övdü ki, acaba abartıya mı kaçtı!

Cem Davran eski rol arkadaşı Hande Erçel’i öyle övdü ki, acaba abartıya mı kaçtı!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli dizide başrolde yer alan Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisi, aynı dizide Turan karakterini canlandıran Cem Devran’ın sunduğu Çarkıfelek yarışmasına konuk oldu.

Cem Davran, bu program sırasında yaptığı açıklamada, eski dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel’e övgülerde bulundu. Genç oyuncuların sektör için öneminden bahseden Cem Davran, “Gençler benim için kıymetli, özellikle de genç oyuncular. Onlardan bir tanesi daha var ben ona günlük hayatta, her yerde ‘prensesim’ diyorum. Bana göre gerçekten prenses. Birçok insanın da prensesi” açıklamasında bulundu.

Hande Erçel’in Bambaşka Biri dizisinin yayınlandığı dönemde oyunculuk yetenekleri konusunda çok eleştirildiğini biliyoruz. Oyuncu ile ilgili sosyal medyada çok sayıda eleştiri paylaşımı yapılmıştı. Ancak aynı sette birlikte rol aldığı Cem Davran gibi deneyimli bir ismin, Hande Erçel için söylediği sözler dikkatleri çekiyor.

Cem Davran diyor ki, “Müthiş bir oyunculuk yeteneği var. Kalbi var, yüreği var. Karşılıklı o kadar özel sahneler oynadık ki, ben baş savcıyım, o genç bir savcı, yani amirini oynuyorum. Ama aramızda başka cümleler de akıp gidiyor. Bu tecrübeye rağmen, onunla oynadığım her sahnede çok heyecanlandım. Samimiyetle söylüyorum. Çünkü onun gözlerine bakmak kolay değil. Gözlerindeki derinlikte o duyguları görünce daha da işiniz zorlaşıyor. Nazar değmesin ona. O benim prensesim.”