Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir, çocukken bildiğin bonusmuş! Fahriye Evcen’in güzelliği! Pınar Deniz, Elf olarak uyanmış!

Hande Doğandemir, çocukken bildiğin bonusmuş! Fahriye Evcen’in güzelliği! Pınar Deniz, Elf olarak uyanmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları dizilerle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen, başarılı üç kadın oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. Hayranlarının ekranda olmasalar bile merakla takip ettikleri bu üç isim de şu anda ekrandaki bir dizide yok ama takipçileri ile instagram paylaşımlarıyla buluşuyorlar.

İlk sırada Hande Doğandemir var. Başarılı oyuncu ekrana en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak gelmişti. Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde rol aldı son olarak da.

Hande Doğandemir, Güneşi Beklerken dizisiyle yıldızı parlayan isimlerden birisi. Oyuncu, kendi kendisiyle dalgasını geçtiği bir paylaşımı ile gündeme geldi.

Doğandemir, çocukken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak “Bazı şeyler değişmiyor” notunu düşmüş. Saçları tam bir bonus kafa gibi olan oyucunun hali, görenleri gülümsetiyor.

Hande Doğandemir, çocukken bildiğin bonusmuş! Fahriye Evcen'in güzelliği! Pınar Deniz, Elf olarak uyanmış! 9

2017 yılından beri dizi ya da sinema filmlerinde rol almayan Fahriye Evcen, Burak Özçivit ile evlendikten sonra oğlu Karan’ı dünyaya getirdi ve geçtiğimiz günlerde 2 yaşına giren oğluna bakıyor bir süredir.

Evcen, şimdilerde Karan’ın da biraz büyümesiyle yeni projeler için hazır olduğunu duyurdu yaptığı bir röportajda. İçine sinen bir proje olursa dijital platform ya da tv diye ayırmayacağını da söylemişti.

Fahriye Evcen’in oyunculuğu kadar güzelliği de konuşturuyor. Geçtiğimiz günlerde yüzü olduğu markanın lansmanından bir pozunu paylaşmış oyuncu.

Doğal güzelliği ile hayranlarından övgü alıyor bu paylaşımı ile…

 

Hande Doğandemir, çocukken bildiğin bonusmuş! Fahriye Evcen'in güzelliği! Pınar Deniz, Elf olarak uyanmış! 10

 

Pınar Deniz ise Kırmızı Oda dizisiyle son olarak ekranlara gelmişti. Ayrıca Aşk 101 isimli Netflix dizisinde rol aldığı oyuncu. Şimdilerde ise Aşkın Kıyameti isimli Netflix dizisi için hazırlanıyor. Yiğit Kirazcı ve Boran Kuzum ile kamera karşısına geçecek.

Sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da hayranlarını habersiz bırakmıyor oyuncu. Son olarak esprili bir paylaşım yapmış. Filtre ile kendisini Elf’e dönüştüren oyuncu, “Elf olarak uyandım. Teşekkürler” notuyla gülümseten pozunu paylaşmış…

Hande Doğandemir, çocukken bildiğin bonusmuş! Fahriye Evcen'in güzelliği! Pınar Deniz, Elf olarak uyanmış! 11