Ana sayfa Sosyal Medya Enkay’cılar, hadi yaşadınız! Şevval Sam, yine bir sürpriz yaptı!

Enkay’cılar, hadi yaşadınız! Şevval Sam, yine bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma’da bu hafta izleyenleri güzel bir sürpriz bekliyordu. 85. bölümde, Ender’e bir mektup bırakıp giden Kaya, geri döndü. Üstelik öyle bir zamanda geldi ki ortalık fena karışık! Yarım kalan aşkları nereye gider bilinmez ama bu işe EnKay’cılar çok sevindi.

Sosyal medyada Ender ve Kaya karakterlerinin yeniden buluşması için adeta sevinç çığlıkları atılıyor! Yasak Elma’nın müdavimleri için Kaya’nın gidişi çok üzücü olmuştu. Şimdi geri döndü ve macera yeniden başlıyor!

Dizide Kaya karakterine Barış Kılıç hayat veriyor. Şevval Sam’ın oynadığı Ender ve Kaya’nın sahneleri de yoğunlaşacak! Oyuncuların instagram sayfasından yaptıkları paylaşımlar da bu durumu ortaya çıkarıyor.

Geçtiğimiz günlerde Barış Kılıç’ın yeniden gelmesi ile Şevval Sam, iki müzmin aşığın hayranları için instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

Enkay'cılar, hadi yaşadınız! Şevval Sam, yine bir sürpriz yaptı! 9

İki oyuncunun keyifle güldükleri fotoğraf, sosyal medyada da sevinçle karşılandı. Şevval Sam, son olarak da Barış Kılıç ile birlikte bir araba sahnesi sırasında çekilen pozlarını paylaştı.

Arka koltukta dizinin diğer oyuncularından Barış Aytaç ve Şafak Pekdemir de vardı. Belli ki birlikte aynı sahnede rol alıyorlar.

Bu fotoğraf da beğeni topladı. Şevval Sam, biraz da covid 19 salgını nedeniyle biraraya gelip eğlenmenin özlendiğine vurgu yapan “Ay bi parti olsa, eğlenmeye gitsek böyle arabaya doluşup” sözlerini not düştü.

Enkay'cılar, hadi yaşadınız! Şevval Sam, yine bir sürpriz yaptı! 10

Enkay'cılar, hadi yaşadınız! Şevval Sam, yine bir sürpriz yaptı! 11