Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz sezon Ocak ayında ilk bölümüyle ekrana gelen Ramo dizisi, Adana’da başlayan aksiyonu bol, maceralı bir dizi olarak dikkatleri çekti. Show TV’nin dizisi, pandemi süreci ile birlikte ara verdi ve sezon finali yapamadan yeni sezonu bekledi.

Bu arada dizi ile ilgili pek çok değişiklik de yapılmıştı. Her şeyden önce hikaye İstanbul’a taşınmıştı. Ramo artık, büyük adamlarla karşı karşıya gelmiş, ailesinden bazı kişileri kaybetmiş, bazı yeni yol arkadaşları edinmişti.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın başrolünde oynadıkları dizi, Cuma akşamları yayınlanmaktaydı. Reytingleri orta seviyelerde, iyi denilebilecek bir durumdaydı ama neden olduğu anlaşılamayan bir şekilde final kararı verildi.

İlk final kararında 5 bölüm sonra biteceği söylenirken, bir başka şaşırtan karar ile 2 bölüm sonra biteceği belirtildi.

Bilgiç ve Yıldırım, ekran partneri olarak çok iyi bir iş çıkardılar. Hem oyunculuklarındaki ayrı ayrı başarılı performansları hem de başroller olarak üzerlerine aldıkları sorumlulukları güçlü bir şekilde taşıdılar.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 11

İzleyiciyi Ramo ve Sibel aşkına inandırırken, ilk kez bir yapımda bir araya gelen iki oyuncu olarak ekran uyumlarıyla da büyük beğeni topladılar.

Aynı zamanda kamera arkasında da iyi anlaşan iki oyuncu olarak başarılı bir süreci yürüttüler. Dün, dizinin son sahnelerinin çekimleri için bir araya gelen Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, çektikleri bir selfie’yi kendi instagram hesaplarından paylaşarak birbirlerine ve diziye veda ettiler.

Kısa, öz ama izleyenlerin de gönlünden geçeni dillendiren mesajlarıyla da hayranlarını mutlu ettiler. Önce Murat Yıldırım yaptı paylaşımı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 12

“Son gün… Oyunculuğunla her seferinde Ramo’yu izlemesini daha keyifli hale getirdiğin için teşekkürler” diye yazdı ve partnerini etiketledi.

Daha sonra Esra Bilgiç aynı fotoğrafı paylaştı ve “Sevgili partnerim Murat Yıldırım ile son set günü anımız. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz” notunu düştü. Murat Yıldırım da bu paylaşıma “Birlikte bir filmde oynamak dileğiyle. Yolun açık olsun” yanıtını verdi.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 13

İki oyuncunun bu sade veda mesajları ve kısa ama içten tavırları, kamera arkasındaki samimi tavırlarının da bir göstergesi. İzleyici de onları yeniden bir arada görmek istiyor. Murat Yıldırım’ın bir sinema filminde buluşma isteği, esasen hayranları tarafından da dillendirilmekte.

Bir süre önce Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, kimi kendini bilmez kişiler tarafından instagram’da sözlü tacize maruz kalmışlardı. Özellikle dizideki karakterle gerçek hayatı ayırt edemeyen, iki oyuncunun profesyonel duruşunu algılayamayan ve Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani’ye uzanacak kadar özel hayata varan kimi hakaret içerikli mesajlar, oyuncuları da rahatsız etmişti. İki oyuncu da duruma tavırlarını sosyal medyadan mesajlarla kınamıştı.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 14

Yapılan tüm bu haksız tavırlara karşın iki oyuncu, duruşlarıyla, oyunculuklarıyla, iki profesyonel oyuncu olarak birlikte üstlendikleri sorumluluğun altından hakkıyla çıktılar.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'ten, Ramo finali öncesinde, aynı fotoğrafla, anlayana kapak gibi mesaj 15

İyi bir işi çıkarmanın da verdiği haklı gururla fanları, hayranları, sevenleri de onları bir kez daha yanyana görmek istiyor. Onlar da bu dileklerini tekrar ediyorlar. Bakalım bu sesi hangi yapımcı duyacak?