Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Doğandemir yeni projesi ile hayranlarını şaşırtacak!

Hande Doğandemir yeni projesi ile hayranlarını şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sosyal video platformu gather-in’de ev sahipliği yaptığı çevrimiçi mekânı Yalnızlar Rıhtımı’nda sevenleriyle buluşuyor!

Sevilen oyuncu, hem tanışmak hem de dünyanın dört bir yanından hoş sohbetlere dahil olup güzel anılar biriktirmek isteyenleri, 24 Mart Pazar akşamı saat 21.00’de Yalnızlar Rıhtımı’nda buluşmaya davet ediyor. 50 kişilik kontenjanla sınırlı olan buluşmaya katılmak için gatherin.life adresi üzerinden platforma kolayca üye olunabilir, biletler ise Yalnızlar Rıhtımı’ndan temin edilebilir.

Çevrimiçi mekânlardan oluşan sosyal video platformu gather-in, dünyanın dört biryanından aynı ilgi alanına sahip kişileri dijital ortamda bir araya getiriyor.

Her geçen gün açılan farklı mekânlar ve her zevke hitap eden buluşmalarla hızla büyüyen gather-in, insanlara ilgi alanlarına göre hem dijital ortamda farklı mekânlarda bir araya gelip sosyalleşme hem de kendi̇ çevrimiçi mekânını açma ve dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı sunuyor.

Televizyon, sinema ve tiyatro projelerinin sevilen oyuncusu Hande Doğandemir de 24 Mart 2024 Pazar akşamı saat 21.00’de, gather-in’in giderek büyüyen global mahallesinin yeni mekânı Yalnızlar Rıhtımı’nda keyifli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Ünlü oyuncuyla birebir tanışma fırsatı da sunan buluşma, tatlı sohbetlere dalıp hoşça vakit geçirmek ve güzel anılar biriktirmek isteyenleri bekliyor.