Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir yeni projesinde Yağız Can Konyalı ile buluşunca kendini şanslı gördü!

Hande Doğandemir yeni projesinde Yağız Can Konyalı ile buluşunca kendini şanslı gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha İyi Bir Yarın isimli Emre Kavuk’un yeni film projesi için Gökçeada’da bulunan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Hükümsüz dizisinde bir araya birlikte çalıştığı Nur Fettahoğlu ile başrolü paylaşıyor.

Çok farklı bir hikayesi olan film 2060 yılında geçiyor ve 1960’lı yılların kostümleri ile karakterler yer alıyor. Çok yenilikçi bir proje olduğu belirtilen Daha İyi Bir Yarın isimli filmin çekimleri de yoğun tempoda devam ediyor.

Çok eğlenceli ve izleyicilerin içini ısıtacak bir rolde yer alan Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile de başrolde buluşmuş oldu. Etkileyici bir aşk hikayesini izleyeceğiniz filmin çekimlerinde ekip bir hayli neşeli anlar yaşadı.

Filmin senaryosundan çok etkilenen Hande Doğandemir, tv100 kameralarına konuştu. Son zamanlarda okuduğu en farklı hikayelerden birisi olduğunun altını çizen oyuncu, “Bir oyuncunun kolay kolay dahil olamayacağı bir hikaye benim için. Çok fazla birbirine benzer işler yapıyoruz. Çok beğendiğimiz farklı projelerin içine her zaman dahil olamıyoruz. Böyle bir buluşma beni çok heyecanlandırdı” diye konuştu.

Hande Doğandemir yeni projesinde Yağız Can Konyalı ile buluşunca kendini şanslı gördü! 7

Yönetmen Emre Kavuk ve Yağız Can Konyalı hakkında güzel iltifatlarda bulunan oyuncu, her şeyin bir araya gelince Ekin karakterini canlandırmaya karar verdi.

Yağız Can Konyalı’nın harika bir partner olduğunun altını çizen oyuncu, “Bire bir çok çalıştık. Gökçeada’ya biz herkesten daha erken gelip, burada bolca vakit geçirmeye çalıştık.Yağız Can ile çok güzel bir enerji tutturduk, birbirimizi anladık. Karakterlerimizi çıkartmakta birbirimize yardımcı olduk. Biraz da şanslı oldum o konuda açıkçası” dedi.