Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır işlere ara verdi, şimdi tatil zamanı!

Gökçe Bahadır işlere ara verdi, şimdi tatil zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, yoğun programının ardından tatile çıkma planları yapıyor. Alışverişe giderken kameralar tarafından görüntülenen oyuncu,en son Netflix’te yayınlanacak olan Kulüp isimli dizinin çekimlerinde yer almıştı.

Ege kıyılarında tatil yapacağını, annesinin yanına da gideceğini anlatan Gökçe Bahadır, net bir planı olmadığını da anlattı. Tatil bölgelerinde herkese göre uygun ortamlar olduğunu, yüksek fiyatlı yerlerin de bulunduğunu anlatan oyuncu bunun bir tercih meselesi olduğuna değindi.

İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahneye de çıkan oyuncu pandemi sürecine takılmıştı. Oyunculuğa bu süreçte devam ettiğini hatırlatan oyuncu kendisini şanssız olarak görmediğini de anlattı. Özellikle müzisyenlerin zor durumda olduğu hatırlatınca, “Biz biraz daha şanslıyız diziler devam ettiği için, biz o süreci çalışarak geçirebildik. Allah herkese kolaylık versin” diye konuştu.

Kış aylarının pandemiden kurtulmuş şekilde her türlü faaliyetin yapılacağı şekilde geçmesini de arzu eden oyuncu, aşı sırasının geldiğini ve kendisinin de aşı yaptıracağını söyledi.

Serenay Sarıkaya’nın ayrılmasının ardından Bergen filminden teklif aldığı iddialarını yalanlayan oyuncu Demet Evgar’ın başrolde yer almasının da güzel olduğunu ifade etti.