Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir, zengin erkek avcısı rolüyle yeni dizide şaşırtacak!

Hande Doğandemir, zengin erkek avcısı rolüyle yeni dizide şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, yeni sezon için yeni bir dizi anlaşması yaptı. Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Annemizi Saklarken isimli projenin fragmanı yayınlandı.

Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrolünde buluştuğu dizi bir dram hikayesi olarak dikkat çekti. Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin ilginç bir hikayesi bulunuyor.

1985 doğumlu olan Hande Doğandemir, geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olmanın yanı sıra, Hükümsüz isimli dijital projede de yer almıştı. Sinema filmi çalışmalarına da devam eden oyuncu, yeni sezonda Star TV ekranında Handan karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Hande Doğandemir, zengin erkek avcısı rolüyle yeni dizide şaşırtacak! 7

3 çocuğu bulunan bir anne olarak öne çıkan Handan karakteri, dizinin fragmanında zengin erkek avcısı gibi gösteriliyor. Fragmanda Handan’ın “Görecek o, 3 çocukla seni ne yapsın diyen çok bilmişler” sözleri dikkat çekiyor.

Hande Doğandemir alımlı ve iddialı bir kadın karakteri ile ekrana geri dönecek. Kutsi ile Hande Doğandemir uyumu da merakla bekleniyor…

Oyuncunun dizideki imajı ve güzelliğine yönelik sosyal medyada birçok yorumda bulunan hayranları, diziyi heyecanla beklediklerini belirten iifadeler kullandı.

Peki Annemizi Saklarken isimli projenin hikayesi nasıl? Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan birisidir Handan.

Şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Bu sürede Dündar’ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.