Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden sonra Ahu Yağtu’nun yeni planı!

Kardeşlerim dizisinden sonra Ahu Yağtu’nun yeni planı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine hayat veren Ahu Yağtu, 18 bölümlük ilk sezonu tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu dizinin ilk döneminin bittiğini ve şu günlerde tatil yapmaya çalıştılarını ifade etti.

“Sezon finali yaptık, tatil yapmaya çalışıyoruz” diye konuşan Ahu Yağtu, Cem Yılmaz ile evliliğinden olan oğlu Kemal ile 1 hafta tatil yaptıklarını şimdi de ikinci tatil için planları olduğunu anlattı. Oyuncu, “Şimdi bir tane daha var planladığımız. Büyük ihtimalle İzmir ve Bodrum tarafına yapacağız” ifadelerini kullandı.

Eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorular üzerine dizi yaptığını bildiğini ama başka bir bilgisinin olmadığını belirten oyuncu, şu anda yaz aylarında yapacağı bir projesi olmadığını da anlattı.

Kardeşlerim dizisinden sonra Ahu Yağtu'nun yeni planı! 7

Ahu Yağtu, yaz sonunda bir şeyler yapma ihtimalinin bulunduğunu anlattı. Kardeşlerim dizisinin Eylül ayında da çekimlerinin başlaması bekleniyor. Ahu Yağtu, ikinci sezonda da dizinin kadrosunda yerini alacak ve çekimlere kadar da dinlenmeyi düşünüyor.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde ise bir dergiye verdiği özel pozlarla çok dikkat çekmişti.