Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün… Ekranda yoklar ama zirvedeler! Şaşırtan tablo!

Hande Erçel, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün… Ekranda yoklar ama zirvedeler! Şaşırtan tablo!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin oyuncuları, ekranda oldukları süre boyunca sosyal medyanın da gündeminden düşmüyorlar. Son dönemin popüler isimleri Hande Erçel ve Demet Özdemir, sezon boyunca dizileri ekranda olduğu için gündemin de ilk sırasında yer aldılar.

Sosyal medyadan gelen ileti sayılarına göre yapılan ölçümlemede Erçel, ilk sırayı neredeyse kimseye bırakmadı. Bir iki haftalık zirve değişiminde Alina Boz ve Ece Yaşar, Erçel’in tahtını aldı ama Hande Erçel, Nisan ayının ortasından beri ekranda olmamasına rağmen, hala gündemden düşmüyor!

Sosyal medya ölçümleme servislerinden birisi olan Adba’nın 10-16 Mayıs günleri arasında yaptığı ölçümde, Hande Erçel yine ilk sıradaydı!

2. sırada yer alan isim Tuba Büyüküstün’ün oynadığı Sefirin Kızı dizisi ise Nisan ayının 11’inde final yapmıştı ama oyuncu listede ikinci sırada yer almaya devam ediyor.

Hande Erçel, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün... Ekranda yoklar ama zirvedeler! Şaşırtan tablo! 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi geçen hafta ekrana veda eden Demet Özdemir de yine 3. sırada. Bu üç ismin gündemden düşmemeleri, başarılı oyunculuklarının yanı sıra popülerlikleriyle de ilgili bir durum. Aynı zamanda sosyal medyayı da etkin kullanan isimler.

Özellikle Demet Özdemir ve Hande Erçel, paylaşımlarıyla büyük dikkat çekerken, takipçi sayılarını da sürekli arttırıyorlar.

Tabloda yer alan diğer isimler ise halen ekranda. Ahsen Eroğlu Menajerimi Ara dizisindeki rolüyle Alina Boz’u da geçmeyi başardı. Maraşlı’da oynayan Alina Boz’u, Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal takip ediyor. Son Yaz dizisi iki haftadır ekranda yoktu ama Hafsanur Sancaktutan da izleyicinin oyunculuğunu çok beğendiği yeni oyuncular arasında. Çukur dizisi ve Alev Alev dizisi finale giderken, Damla Sönmez ve Dilan Çiek Deniz de ‘en popüler kadın oyuncular’ kategorisinin ilk 10 sıralamasında yer alıyorlar. Listenin sürpriz ismi ise Son Yaz’daki oyunculuğu ile adeta döktüren Funda Eryiğit…

İşte Adba’nın tablosu…

Hande Erçel, Demet Özdemir, Tuba Büyüküstün... Ekranda yoklar ama zirvedeler! Şaşırtan tablo! 9