Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden giden iki ismin yeni dizileri belli oldu!

Sen Çal Kapımı dizisinden giden iki ismin yeni dizileri belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada gündemden düşmeyen dizi Sen Çal Kapımı’dan ayrılan bir isim, BluTV’nin Saygı dizisine transfer oldu! Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, sezon arası verdi. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizi, kısa bir süre sonra ekranda olacak.

Dizinin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. 5 yıllık bir zaman atlamasının ardından Eda ve Serkan’ın bir de kızları olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmelerden sonra diziyle ilgili heyecan da arttı.

Yeni sezonda diziden kimlerin gittiği merak konusu. Yeni isimler geldi mi o da bir başka soru. Melisa Döngel’in ayrıldığı bir süre önce gündeme gelmişti. Döngel, Fox TV’nin bir başka romantik komedi dizisinde oynayacak. Güney Kore yapımı Cunning Single Lady isimli dizinin yerli uyarlamasında Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük başrolde.

Sen Çal Kapımı dizisinden giden iki ismin yeni dizileri belli oldu! 9

Sen Çal Kapımı dizisinden ayrılan bir başka isim ise dizinin yönetmeni Ender Mıhlar da bir başka diziyle anlaştı. Mıhlar, BluTV’de yayınlanan ve başrolünde Nejat İşler, Miray Daner ve Boran Kuzum’un oynadığı Saygı dizisinin yönetmenliğini yapacak.

Ender Mıhlar, Sen Çal Kapımı dizisinde Yusuf Pirhasan ve Altan Dönmez ile birlikte ilk sezonda yönetmenlik yapıyordu. Mıhlar, bu kez 2. sezonuyla Saygı dizisinin yönetmeni olacak.

Sen Çal Kapımı dizisinden giden iki ismin yeni dizileri belli oldu! 10

1985 İzmir doğumlu yönetmen son derece başarılı yapımlarda görev aldı. Poyraz Karayel, İntikam, Koyu Kırmızı, Küçük Sırlar gibi dizilerde yardımcı yönetmen olarak görev alan Mıhlar, Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisiyle birinci yönetmenliğe terfi etti. Mıhlar, 8. Gün ve Her Yerde Sen dizilerinden sonra geçen yıl bir ara Sen Çal Kapımı dizisini yönetti. Ender Mıhlar şimdi de Saygı dizisinin ikinci sezonunun yönetmen koltuğunda olacak.

Yapımcılığını BluTV ve Inter Medya’nın yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali Taner Baltacı’nın oturduğu, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı Saygı: Bir Ercüment Çözer,polisiye, suç ve dram türünde bir dizi.

Sen Çal Kapımı dizisinden giden iki ismin yeni dizileri belli oldu! 11

Behzat Ç dizisinde yer alan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan anti kahraman Ercüment Çözer, bu dizide toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Nejat İşler de karaktere büyük bir anlam katan oyunculuğu ile izleyicilerden tam not aldı. Boran Kuzum ve Miray Daner de başrolde gayet başarılıydı…

Dizinin hikayesi şöyleydi:

Behzat Ç dizisinde yer alan bir anti kahraman Ercüment Çözer. Saygı, toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan olan Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatıyor.

Ankara’da kirli işlerinin yanında Ercümet Çözer’in İstanbul’da bambaşka bir hayatı vardır. Saygısızlığa gelemeyen iş adamı Çözer, yaşadığı kentte kendisine saygısızlık yapanlar için bazı kurallar koyar ve bu kurallara bağlı olarak kişileri rehabilite (cezalandırmaya) etmeye başlar. Ancak Ercümet bu sistemin içerisinde adım atarken iki gencin kendi adaletlerini sağlamaya çalıştığına televizyonda şahit olur.

Helen ve Savaş adlı bu iki genç insan başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Bu gençleri tanımak ve onlara yardım etmek için araştırmaya başlar. Kısa sürede onlara ulaşır ve Kendi adaletini yansıtacak bu gençlere kol kanat gerer. Ancak işler sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.