Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel, Halka dizisiyle büyük bir sınav verecek!

Hande Erçel, Halka dizisiyle büyük bir sınav verecek!

tarafından ker_def

Önceki sezon Siyah İnci dizisiyle ekrana gelen Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ile başrolünde yer aldığı dizinin kısa sürede yayından kaldırılmasından sonra birçok eleştirilere muhatap olmuştu. Oyuncu arkadaşları da dahil performansı konusunda ciddi eleştiriler alan Erçel, şimdilerde TRT1’de yayınlanacak Halka dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor.

Halka dizisine de seçmelere katılarak beğenildikten sonra alınan genç oyuncu, şimdilerde kendisini yeniden kanıtlamanın çabası içinde.

Annesinin sağlık sorunları yaşadığı bu dönemde Hande Erçel, her gün çekim biter bitmez soluğu hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel’in yanında alıyor.

Erçel önceki gün hastaneden gece 1’de annesi Aylin Erçel’in yanından ayrıldı. Muhabirlerin annesi Aylin Erçel’in sağlık durumuyla ilgili sorularına oyuncu, “İyiye gidiyor durumu inşallah daha iyi olacak” dedi.

Hande Erçel, muhabirlerin, Murat Dalkılıç ile barışma sorularına teşekkür ederek sessiz kaldı. Son dönemde verdiği kilolar ile dikkat çeken Hande Erçel’in elindeki diyetisyeninin özel hazırlattığı zayıflatıcı su şaşalı dikkat çekti.