Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hayalindeki rolü merak ediyor musunuz?

Hande Erçel hayalindeki rolü merak ediyor musunuz?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde rol aldığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı’nın çekimleri sona eren Erçel şimdi artık tatil döneminde. Bugüne kadar birçok farklı rolde izlediğimiz Hande Erçel, hayalindeki rolü açıkladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi. 52. bölümde final yapacak olan dizinin yoğun temposundan çıkan Hande Erçel, soluğu hemen tatilde aldı. Şu an tek istediğinin ablası ve yeğeniyle tatil yapmak olduğunu söyleyen Erçel, daha sonra yurt dışına gideceğini belirtti.

Hande Erçel hayalindeki rolü merak ediyor musunuz? 8

Tatildeyken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel hayalindeki rolü de açıkladı. Genç oyuncu bir aksiyon yapımında rol almayı çok istediğini belirtti. Daha önce aksiyon türündeki Halka dizisinde rol alan Erçel, bu dizide canlandırdığı Müjde karakterini çok özlediğini de ifade etti. Erçel “oynamam” dediği bir rolün bulunmadığını, oyunculukta kurallarının da olmadığını sözlerine ekledi.

Es Film tarafından çekilen Halka dizisi, 2019’da TRT 1’de yayınlanmıştı. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği dizinin senaryosunu Aziz Tuna, Selim Bener, Ali Demirel ve Meryem Diri’nin birlikte kaleme alıyordu.

Hande Erçel hayalindeki rolü merak ediyor musunuz? 9

Aksiyon türündeki dizinin başrolünde Hande Erçel’in yanı sıra Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım vardı. Halka dizisinin konusu şöyleydi:

Birbirinden farklı karakter ve hayatlara sahip olan iki genç adam Kaan ve Cihangir, rastlantı olarak düşündükleri ve kader sandıkları bir komploya karşı omuz omuza mücadele verir. Geçmişlerinde kalan bir hayalet peşlerini bırakmaz. Eski hikayeleri, kirli geçmişleri sorgulamaya ve kendilerine söylenen yalanların hesabını sormaya yemin ederler. Mafya, para ve entrikanın konuştuğu bir hikayenin içerisine sürüklenirler.

Kaan ve Cihangir, bilmedikleri bir dünyada Halka ile karşı karşıya gelir. Yer altında çalışan bir suç şebekesi Halka, para ve gücün olduğu her yerde varlığını hissettirir.