Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hayatının dönüm noktasını açıkladı!

Hande Erçel hayatının dönüm noktasını açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel, InStyle dergisinin Kasım sayısı için objektif karşısına geçti.

Dergiye birbirinden çarpıcı pozlar veren oyuncu 25 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu instagram hesabından da bu kareleri takipçileriyle paylaştı.

Hande Erçel hayatının dönüm noktasını açıkladı! 9

Dergiye samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, hayatının dönüm noktası olarak Güneşin Kızları dizisini gösterdi. Erçel, “Güneşin Kızları’nda canlandırdığım ‘Selin’ karakteri kariyerimin dönüm noktası. Selin’den sonra hayatım hiç eskisi gibi olmadı” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel hayatının dönüm noktasını açıkladı! 10

Hande Erçel, 2015-2016 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Emre Kınay ve Evrim Alasya gibi usta oyuncularla birlikte rol aldı. Dizide ‘Selin’ karakterine hayat veren oyuncu Güneşin Kızları sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı. Oyuncunun o diziden sonraki  değişimi de dikkat çekiyor.

Hande Erçel hayatının dönüm noktasını açıkladı! 11

Güneşin Kızları’ndan sonra, Aşk Laftan Anlamaz, Siyah İnci, Azize gibi yapımlarda başrol üstlenen Hande Erçel, en son Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekrana geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin ünlü yıldızın hem kariyerinde hem de özel hayatında önemli bir yeri var.

Dizi setinde tanıştığı rol arkadaşı Kerem Bürsin ile mutlu bir beraberliği olan oyuncu aynı zamanda bu dizi sayesinde kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.