Ana sayfa Dizi Haberleri Bu akşam başlayacak Aziz’le cuma reytingi kızışıyor!

Bu akşam başlayacak Aziz’le cuma reytingi kızışıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en heyecan yaratan yeni dizilerinden biri Aziz. Ekran dünyasının çok sevilen iki oyuncusu Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ı bir araya getiren bu yüksek bütçeli dönem dizisi reyting heyecanına yeni bir soluk getirecek.

Aziz’in tanıtımı haftalardır yapılıyor. Hakkında yayınlanan her haberle izleyiciler arasında büyük heyecan yaratan Aziz’in reytinglerden alacağı sonuç da merakla bekleniyor. Hiç kuşkusuz çok büyük bir izleyici kitlesi bu akşam Show TV ekranına kitlenecek.

Aziz’in bu hafta yüksek reyting alma şansı çok yüksek. Zira bu akşam TRT 1’in Kıbrıs Zafere Doğru, Kanal D’nin Arka Sokaklar, Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam ve TV8’in Kırmızı Oda odalarıyla yarışacak. Bu dizilerin hiçbiri reytingleri iyi olsa da çok yüksek puan alabilen diziler değil.

Bu akşam başlayacak Aziz'le cuma reytingi kızışıyor! 7

Ancak çok yakında ATV ekranında izleyiciyle buluşacak Destan’la işler değişecek. Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı dizi daha ekrana gelmeden yurt dışında satıldı, sosyal medyada tüm dünyanın gündemi oldu. Dolayısıyla yeni dizinin gelişi Aziz’in varlığına da büyük tehdit olacaktır.

Aziz dizisi de çok büyük hazırlıkların yapıldığı, büyük bütçelerin harcandığı bir dönem dizisi. Antakya’da çekimleri yapılan dizideki dekorların, set ortamının oluşturulması tam üç ay sürdü. 264 kişi yoğun bir çalışma ile dizinin platosunu hazırladı… Demir, kereste, boya gibi malzemeler yoğun bir şekilde kullanıldı ve ortaya 1930’lı yılların Türkiye’si çıkartılmaya çalışıldı.

Araştırma ve ön hazırlık sürecinin altı ay sürdüğü Aziz dev kadrosu ve etkileyici hikayesi kadar yarattığı gerçekçi atmosferi ile de çok konuşulacak. Ve Destan ekrana gelmeye başladığında bakalım reyting savaşında durum ne olacak.