Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp bugün yayında!

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp bugün yayında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’yi bir araya getiren Kulüp dizisi nihayet bugün yayında. Netflix için çekilen dizinin çekimleri aylar önce tamamlanmıştı.

Bir dönem dizisi olan Kulüp özellikle Barış Arduç ve Gökçe Bahadır hayranları tarafından çok büyük bir merakla bekleniyordu. Sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken Kulüp dizisi bugünden itibaren Netflix’te izlenebilecek.

O3 Medya tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce üstleniyor. Senaryosu ise Necati Şahin, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü ve Rana Denizer tarafından kaleme alınıyor.

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Fırat Tanış ve Metin Akdülger gibi çok başarılı oyuncular da yer alıyor. Tanıtımları çok dikkat çeken ve başarılı bulunan Kulüp dizisi 1955 yılının Beyoğlu’nda geçiyor.

Dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in hikayesini anlatan dizinin konusu şöyle:

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışmaktadır. Matilda’nın kızı Raşel ise annesi hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar.

Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan’ın, gece kulübü yöneticisi Çelebi’nin ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.