Ana sayfa Dizi Haberleri atv’den Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili beklenmedik yeni karar!

atv’den Bozkır Arslanı Celaleddin dizisiyle ilgili beklenmedik yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında izleyicilerle sezonun sonlarına doğru buluşan tarihi yapım Bozkır Arslanı Celaleddin ilk sezonunda aradığı ilgiyi bulamadı. Belki de sezonun sonlarında ve izleyicilerin ekrandan uzaklaşmaya başladığı bir dönemde yayınlanması dizi adına kötü bir tercih oldu.

Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi Cuma akşamları şimdiye kadar 6 bölüm olarak ekrana geldi. Emre Kıvılcım’ın performansı ile öne çıktığı dizide Türk ve Özbek oyuncular bir arada yer alıyor. Dizinin hikayesi Harzemşah Devletini anlatıyor.

Yenilmez hükümdar Cengiz Han’ın ordularını üst üste mağlup edip, Moğol ordularının yenilemeyeceği efsanesini yerle bir eden, ‘gerçek bir kahraman ve devlet adamı olan Celaleddin Harzemşah’ın merkezinde yer aldığı hikayeyi beğenen de geniş bir izleyici grubu var.

atv’nin aldığı son karar uyarınca dizi ekrana ara veriyor. 7. bölümü itibari ile sezon finali yapan dizi, gelecek dönemde yeniden ekranlarda yerini alacak. Yeterli izleyici ilgisine ulaşamayan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin kış sezonunda daha geniş kitlelere ulaşması beklentisi de var.

2 Temmuz Cuma akşamı atv dizisi 7. bölümü ile birlikte ekranlara ara verecek. İşte Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinin sezon finali fragmanı: