Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel öyle akıllanmış ki, bu sözler her şeyi anlatmaya yetiyor!

Hande Erçel öyle akıllanmış ki, bu sözler her şeyi anlatmaya yetiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eleştiriler Hande Erçel’i ne kadar da olgunlaştırmış! Hande Erçel uzun yıllardır ekranda. Siyah İnci dizisinde başrolde yer alması ve sonrasındaki 1-2 yıllık dönemde oyuncu bir hayli eleştiril almıştı. Hala eleştiriler devam etse de Hande Erçel, milyonların gönlüne girmeyi başarmış bir ünlü…

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine hayat vermekte olan Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşayarak da yine hayatında çok önemli bir adım atmış oldu. Instagram’da 24 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile en çok takip edilen oyuncu olmayı başaran Hande Erçel, hem kariyerinin hem de özel yaşamının en güzel dönemini geçiriyor.

Ünlü oyuncu, tüm bu başarılara rağmen birçok konuda eleştiriliyor. Öncelikle rol yeteneği üzerine gelişen bu eleştiriler, oyuncunun fazla abartıldığı düşüncelerini de beraberinde getiriyor. Hande Erçel’e bu kadar büyük hayran kitlesi kazandıran şeyin ne olduğu sorusu hep soruluyor.

Tabii ki sosyal medyada gelen bunca eleştiri Hande Erçel’i artık daha akılcı düşünmeye sevk etti. Oyuncu, eskisi gibi bu eleştirilerden olumsuz etkilenmiyor.

Vogue dergisindeki röportajında eleştirilerle nasıl başa çıktığını anlatan oyuncu, aslında kişisel gelişiminde ne kadar ileri gittiğini de gösteriyor.

Hande Erçel, “Çok fazla eleştiriyi sindirip, kendimi geliştirmek için avantaja dönüştürmeye çalışmak beni ilk zamanlarda çok zorladı. Bir zaman sonra bu duruma bağışıklık kazanıyorsunuz ve eskisi kadar şaşırıp üzülmüyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun bu sözleri aslında akılcılığı hayatında her şeyin önüne koyduğunu da anlatmaya yetiyor.