Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel peri kızı gibi oldu! Sen Çal Kapımı yeni bölümde olayı bırakıp, Eda’ya bakakalacaksınız!

Hande Erçel peri kızı gibi oldu! Sen Çal Kapımı yeni bölümde olayı bırakıp, Eda’ya bakakalacaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamı 35. bölümü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinde izleyenleri bir sürpriz bekliyor. Hatta bir değil iki sürpriz bekliyor! Birisi iyi, birisi de kötü bir sürpriz! Eda, Serkan’ın hafızasını yerine getirmek için bu kez daha da ileriye gidecek bir adım atıyor ama kötü bir sürpriz onu bekliyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları romantik komedi dizisinin yeni bölümünde Eda’nın evlenmesine izin vermek istemeyen Serkan, koşarak nikaha geliyor.

Eda’ya her şeyi hatırladığını söylüyor ama o sırada herkesin sahte sandığı nikahın gerçek olduğu ortaya çıkıyor! Bu kötü sürpriz ile birlikte Eda ve Serkan ilişkisinde neler olacak izleyip göreceğiz ama yeni bölümde herkesin gözlerini Hande Erçel’den alamayacağı da şimdiden belli!

Dizinin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı ama Hande Erçel’in gelinlikle kısa bir görüntüsü vardı ve tam anlaşılamadı.

Fakat oyuncunun instagram sayfasından yayınladığı fotoğrafları gören hayranları yorum üstüne yorum yağdırmaya başladı bile!

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken bir isim olan Erçel, setteki karavanının önünde, elinde kırmızı bir karanfille pozlar verdi.

Hande Erçel’in sade ama çok yakıştırılan gelinlikli pozuna “Kelebek gibisin, peri kızına benzemiş” şeklinde pek çok mesaj yağıyor.

İşte Erçel’in o fotoğrafları:

Hande Erçel peri kızı gibi oldu! Sen Çal Kapımı yeni bölümde olayı bırakıp, Eda'ya bakakalacaksınız! 9

Hande Erçel peri kızı gibi oldu! Sen Çal Kapımı yeni bölümde olayı bırakıp, Eda'ya bakakalacaksınız! 10

Hande Erçel peri kızı gibi oldu! Sen Çal Kapımı yeni bölümde olayı bırakıp, Eda'ya bakakalacaksınız! 11