Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, İtalya’dan pozuyla sosyal medyada! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu

Can Yaman, İtalya’dan pozuyla sosyal medyada! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, geçici olarak yerleştiği İtalya’da hummalı bir çalışmanın içinde. Yaman, Erkenci Kuş dizisinin İtalyan televizyonunda yayınlanmasıyla birlikte daha da büyük bir hayran kitlesi edinmişti ülkede.

Daha önce yer aldığı dizilerin İtalya’ya satılmasıyla ünlenen ve çok sevilen Can Yaman, şimdilerde bir İtalyan yapım şirketi ile yaptığı anlaşma sonucu oynayacağı yeni dizisi için çalışıyor.

Sandokan isimli bir projede oynayacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Can Yaman, dizi için şu sıralar at binme, kılıç kullanma, savunma sporları gibi konularda kendisini geliştiriyor.

Sıkı bir şekilde yeni projesine hazırlanmakta olan Yaman, dizinin yapım şirketi Luxvide’in binasında Sandokan dizisi ekibi ile bir araya geldi ve aşağıdaki fotoğrafı da instagram sayfasından paylaştı.

Şirketin sahibi ve yönetmen Luca Bernabei’nin de yer aldığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine düştü hızla. Bu arada proje ile ilgili detayların da büyük bir titizlikle sürdürüldüğü konuşuluyor.

İşte Can Yaman’ın İtalya’dan yaptığı son paylaşımlar:

Can Yaman, İtalya'dan pozuyla sosyal medyada! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu 9

Can Yaman, İtalya'dan pozuyla sosyal medyada! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu 10

Can Yaman, İtalya'dan pozuyla sosyal medyada! Sandokan dizisi ekibiyle buluştu 11