Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Pınar Deniz ve Hafsanur Sancaktutan’a piyango vurdu!

Hande Erçel, Pınar Deniz ve Hafsanur Sancaktutan’a piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı kadın oyuncularına üst üste yeni teklifler geliyor. Bu isimler arasında son yılların en çok konuşulan güzeli Hande Erçel ilk sırada yer alıyor. 26 milyon instagram takipçisi ile Türk dizi yıldızları arasında ilk sırada yer alan Hande Erçel, teklif üstüne teklif alıyor.

Aynı şekilde Yargı dizisinde başrolde yer alan Pınar Deniz, birçok yapımcının da dikkatini çekti. Bu isimlere Son Yaz dizisindeki etkili çıkışı ile Hafsanur Sancaktutan da katıldı…

Üç ünlü oyuncunun 2022 yılında Disney Plus’ın başlattığı müthiş Türkiye atağının bir parçası olması bekleniyor… Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli ve Can Yaman’ı kendisine dizi projeleri ile bağlayan ABD’nin en ünlü eğlence şirketlerinden Disney, Türkiye pazarına çok önem veriyor.

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin de etkisiyle oyunculara özel teklifler sunan Disney Plus, şimdi de yüzünü son dönemin iyi çıkış yapan kadın oyuncularına çevirdi.

Sen Çal Kapımı ile çok başarılı olan Hande Erçel, ardından Yargı dizisiyle büyük çıkış yapan Pınar Deniz ve son olarak da Son Yaz dizisinin güzeli Hafsanur Sancaktutan, Disney Plus yetkililerinin radarına takıldı.

Üç güzel oyuncuyla da ilgilenen ve teklifler sunan Disney Plus, yayın platformunu geniş kitlelere ulaştırmak için birçok ünlü isim ile anlaşmalar yapmayı planlıyor.

Yaz ayları ile birlikte platformun daha da agresif bir şekilde önemli oyuncularla anlaşmalar yapması beklentisi yükseldi. Bu isimler arasında Halit Ergenç ile Şahan Gökbakar’ın da yer aldığı bilgisi geliyor.