Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş setinde koronavirüs sorunu bilinenden daha büyük! Uraz Kaygılaroğlu şaşkına çevirdi!

Üç Kuruş setinde koronavirüs sorunu bilinenden daha büyük! Uraz Kaygılaroğlu şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle sette çekimler bir süre durdurulmuştu. Bu sezonun beğeni toplayan yapımlarından olan dizinin başrol oyuncularından Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu, koronavirüs nedeniyle karantina süreci geçirdi. Dizide birçok kişinin omicron varyantına yakalandığı ise Uraz Kaygılaroğlu’nun açıklaması ile ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, bu süreçte dinlenme fırsatı bulduğunu belirterek, artık iyileştiğini söyledi. Oyuncu, “İyiydi, dinlendik. Çok da ağır geçmedi. Daha hafif geçiyormuş, ben de böyle tecrübe ettim. Umarım kimse de yakalanmaz” açıklamasını yaptı.

Koronavirüs olduktan hemen sonra bir iki gün sıkıntı yaşadığını ama daha sonra hastalığı rahat atlattığını anlatan ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla da hayranlarını duygulandırdı.

“Kimse sevdiğine sarılamıyor, dokunamıyor” diyerek duygusal sonuçları da olduğunu belirten Uraz Kaygılaroğlu, özellikle kızı Ada’dan uzak kalmıştı. Bu durumun sosyal medyada hayranlar tarafından dramlaştırılması sorusu üzerine ünlü oyuncu, “Herhalde öyle oldu. İnsan çoluğuna çocuğuna, sevdiğine temas edemiyor olması zor bir durum. Geçince görüştük zaten” diye konuştu.

Yılbaşına da evinde karantina altında giren Uraz Kaygılaroğlu, hastalığı atlattı ve yeniden dizinin setine dönüş yaptı.

İki haftadır yayınlanmayan Üç Kuruş dizisini heyecanla bekleyen hayranlar, yeni haftada yeni bölümü ekranda görmek istiyor. Ancak dizinin hayranları sette bu kadar çok koronavirüs vakası olduğunu bilmiyordu. 20”ye yakın kişinin bu hastalıktan etkilendiği ortaya çıktı.

Uraz Kaygılaroğlu, “Set başladı. Setimizde teknik ekibimizde de var, yani 20’ye yakın arkadaşımız kovid oldu. Kiminle konuşsam Omicron yaşıyor. Şimdi durumlar iyi tekrar sete çıktık, çalışıyoruz. Bir iki oyuncu arkadaşımızda karantina sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Herkesin ekibe geri dönmesi ile kaldıkları yerden devam edeceklerini anlatan oyuncu, Kartal karakterinin sevilmesinden de memnun.