Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel seksi pozuyla yine rekor kırdı, mest etti!

Hande Erçel seksi pozuyla yine rekor kırdı, mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı kadın oyuncularından olan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile yakaladığı sinerji sayesinde kariyerinde yeniden bir yükseliş yaşıyor… Siyah İnci dizisinden sonra yaşadığı sıkıntıları Halka ile aşan Hande Erçel, geçen sezon Azize dizisinin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşamıştı.

Yaz ekranında ise Sen Çal Kapımı ile büyük bir çıkışa imza atan güzel oyuncu, pantneri Kerem Bürsin ile uyumuyla bu başarının sahibi oldu. Ünlü oyuncu seksi pozlarıyla da sosyal medyada hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Marie Claire dergisine özel pozlar veren ve açıklamalarda bulunan Hande Erçel, büyük beğeni topladı. Oyuncunun sosyal medyada paylaştığı dergi pozu ise rekor beğeni elde etti. Paylaşıma 1,5 milyon beğeni ve 15 bin yorum geldi.

Hande Erçel seksi pozuyla yine rekor kırdı, mest etti! 8

Dergiye yaptığı açıklamada fit görüntüsünün nedenini anlatan oyuncu, “Hep sağlıklı besleniyorum. Saçmaladığımı düşündüğüm günler oluyor ama kendime izin veriyorum. Zaten vücut, ihtiyacı olanı sana söylüyor” diye konuştu.

Bali seyahatinde öğrendiği meditasyon ve yogaya yeniden başladığını anlatan oyuncu, bunun ruhuna iyi geldiğini ifade etti.

Hande Erçel seksi pozuyla yine rekor kırdı, mest etti! 9