Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk iddialarını boş verin, Sen Çal Kapımı final tehlikesi yaşıyor, asıl ona bakın!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk iddialarını boş verin, Sen Çal Kapımı final tehlikesi yaşıyor, asıl ona bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi hakkında sıklıkla sosyal medyada ve bazı magazin ortamlarında iddialar dillendiriliyor. İki ünlü isim de böyle bir aşkın doğru olmadığını sadece dizide partner olduklarını, çok iyi arkadaşlıklarının bulunduğunu belirten röportajlar yapıyor.

Şimdiye kadar da bu ikilinin aşk yaşadığına dair ciddi bir kanıt ortaya çıkmadı. Sadece iddialar havada uçuştu ama bunlar da ciddiye alınabilecek konular değil. Fakat asıl dikkat çekmesi gereken nokta, Sen Çal Kapımı dizisinin geldiği noktanın artık final ile birlikte anılmaya başlanması.

Temmuz ayında yayına başlayan dizi Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin yüksek enerjisi ve müthiş uyumu ile birleşince çok iyi reytingler aldı. 2021 yılına da sarkmayı başaran romantik komedi dizisini, Cumartesi günü daha rahat bir günde yayınlanmakta olmasına rağmen düşmeye başlayan reytingleri ciddi bir sorun olarak ortaya çıkıyor.

Sosyal medyada dizi oyuncularının eğlenceli görüntülerinin ve aşk iddialarına yönelik esprili paylaşımların altında da aslında dizinin düşen bir reytinglerini ve imajını yükseltmeye yönelik çabalar var gibi bir intiba oluşmaya başladı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini tiye alan dizinin oyuncularından Sarp Bozkurt’un paylaşımları yeniden Sen Çal Kapımı dizisini öne çıkarttı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk iddialarını boş verin, Sen Çal Kapımı final tehlikesi yaşıyor, asıl ona bakın! 1

Sosyal medyada üst üste gelen bu paylaşımlarla birlikte dizinin bundan nasıl etkileneceği, izleyicileri yeniden ekrana çekip çekemeyeceği de merak ediliyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel hakkındaki aşk iddialarına karşı, tüm ekibin verdiği pozda Sarp Bozkurt ile Kerem Bürsin’in birbirlerine sarılmaları olay olmuştu.

Hayranları güldüren bu paylaşım sonrasında Sarp Bozkurt, “Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz ben evliyim. Lütfen aşk dedikodusu yaymadan önce bunu düşünüp sonra konuşun. Kerem’le sadece arkadaşız. Hassasiyetiniz için teşekkürler” diye mesaj paylaşarak kahkaha attırdı.

Sarp Bozkurt’un mesajının ardından Anıl İlter, “Ölüyorum anlasana gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” yorumunu yaptı. Kerem Bürsin de “Sadece ama sadece arkadaşız” diyerek espriye katıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk iddialarını boş verin, Sen Çal Kapımı final tehlikesi yaşıyor, asıl ona bakın! 2

Organize şekilde gelişen bu paylaşımlar aslında medyada ve sosyal medya ortamlarında öne çıkma adımlarından başka bir şey değil

Bakalım bu adımlar Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasını engelleyebilecek mi?