Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden korkutan iddia ile ilgili yüreklere su serpti!

Songül Öden korkutan iddia ile ilgili yüreklere su serpti!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Songül Öden hakkında basında yer alan koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun iyi olmadığı yönündeki haberler hayranları bir hayli üzmüştü. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkındaki detaylar da ortaya çıktı.

Songül Öden, bu haberlerin ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem kendisinin hem de eşi Arman Bıçakçı’nın koronavirüs geçirdiklerini belirtti ve durumlarının kritik bir noktada olmadığını belirtti.

Sağlık durumlarının iyi olduğuna değinen oyuncu, kendisini arayan, soran herkese de teşekkür etti. Tedavi gördüğü hastaneden, eşi ile birlikte taburcu olduğunu da belirten Songül Öden, bu sözleri ile tüm hayranlarının yüreğine su serpti.

İşte Songül Öden’in instagram hesabından yaptığı açıklama:

“Bugün basında yer alan haberler sonrasında öncelikle arayan soran, herkese ilgisi ve destekleri için çok teşekkür ederiz.

Eşim ile birlikte tedavi gördüğümüz hastaneden taburcu olduk. Basında bahsi geçtiği gibi kritik bir durum yaşamıyoruz hastalığı atlattık. İkimizin de sağlık durumu iyi..

Başta Mart ayında hastasından COVID-19 kapıp ardından entübe edilen ve iyileştikten sonra kahramanca işinin başına geri dönen Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu @tutluoglu ve ekibi olmak üzere odamıza gelip canı pahasına bizi iyileştirmeye çabalayan @acibadem.international personeline teşekkür ederiz.. Duygularımı anlatmama imkan yok.. Canını ortaya koyan sağlık personelimizin hakkı ödenmez.. Aşı dahil her türlü öncelik ve destek ilk onların hakkıdır..”