Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in dizisi Sen Çal Kapımı, İtalya’da bir ilke imza attı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in dizisi Sen Çal Kapımı, İtalya’da bir ilke imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı dizisi, Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ekran uyumu ile birlikte izleyicinin beğenisini toplayan bir yapım olmuştu. Dizide Serkan ve Eda karakterlerine hayat veren iki oyuncunun uzun süre birbirlerine yakıştırılmaları ve daha sonra da sevgili olmaları, diziyi daha da dikkat çekici hale getirmişti.

Romantik komedi tarzındaki Sen Çal Kapımı dizisi, çok önemli başarıları peşinden sürüklüyor! Dizinin Türkiye’deki gösterimi bitse de dünyanın pek çok ülkesinde izlenmeye devam ediyor. Öyle ki 85 ülkede yayınlanan bir yapım olarak adeta dünyanın yarısında izleniyor olması da bir başka dikkat çekici durum…

Sen Çal Kapımı, yayınlandığı her ülkede izleyiciyi peşinden sürüklerken, sosyal medyada da çok konuşuluyor. Erçel ve Bürçin ikilisinin de dünya çapında popüler isimler olmasına katkıda bulunuyor.

Diziyle ilgili farklı ülkelerden izlenme oranlarının yüksekliği, sosyal medyadaki görünürlüğünün tavan yapması gibi kimi konular zaman zaman gündeme gelmekte.

Bu kez İtalya’dan gelen bir haber ise yurtdışına satılan yerli yapımlar arasında bir ilke de imza atması nedeniyle gündeme geldi. Sen Çal Kapımı dizisinin aşk hikayesi, İtalya’da bir kitaba konu oldu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in dizisi Sen Çal Kapımı, İtalya'da bir ilke imza attı! 7

İtalya’daki bir yayınevinin Serkan ve Eda aşkından yola çıkarak yazılan romanı basması, dizi tarihimize de ilginç bir anı olarak geçti! Love Is In The Air isimli kitabın 18 Ocak’tan itibaren İtalya’daki tüm kitabevlerinde satışa çıkarılacağı ve e-kitap olarak da yayınlanacağı da duyuruldu.

Dizinin her gösteriminin reytinglerde ilk sıralara çıkmasının ardından, romanının da en çok okunanlar listesine girmeye şimdiden aday olduğu aşikar!

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisi, Latin televizyon dünyasının en önemli ödüllerinden biri olan Latin Yıldızları Ödülleri’nde de ‘En İyi Türk Dizisi’ seçildi. Emanet, Hercai, Doğduğun Ev Kaderindir, Son Yaz gibi dizilerinin de yer aldığı kategoride, Sen Çal Kapımı oyların yüzde 32,1’ini alarak birinci oldu.