Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den bir uluslararası başarı daha! Rusya’nın “En Havalı Kızı” seçildi!

Hande Erçel’den bir uluslararası başarı daha! Rusya’nın “En Havalı Kızı” seçildi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin elde ettiği başarı sayesinde ününü yurt dışına taşıyan Hande Erçel bu aralar başarısının keyfini sürüyor. Her gün yurt dışından hakkında bir haberin geldiği Hande Erçel bu kez de Rusya’da bir başarı elde etti.

Başrolünü Kerem Bürsin’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinden sonra hala bir projede yer almayan Hande Erçel, elde ettiği başarının meyvelerini yiyor. Sosyal medyanın da en etkili isimlerinden biri olan Hande Erçel hakkında neredeyse her gün yurt dışından bir başarı haberi geliyor.

Hande Erçel’le ilgili bugün yurt dışından bir haber daha geldi. Habere göre güzel oyuncu Elle Girl Russia tarafından düzenlenen “ELLE Yılın Kızı” oylamasında birinci oldu ve Rusya’da 2021’in “En Havalı Kızı” seçildi.

Hande Erçel’den bir uluslararası başarı daha! Rusya’nın “En Havalı Kızı” seçildi! 7

Böylece Hande Erçel büyük bir yükseliş yaşadığı 2021 yılı başarı hanesine bir yenisini daha eklemiş oldu. Habermetre isimli araştırma şirketi tarafından yapılan araştırma da Hande Erçel’in 2021 yılı başarılarından birini duyurmuştu. Buna göre Türkiye’de haberlerde en çok konu olan 10 isimden birincisi Hande Erçel oldu. Erçel, 24 bin 399 habere konu oldu ve toplamda 95 milyon 774 bin 497 okunmayla listeye girerek aynı zamanda en çok konuşulan kadın oyuncu unvanını elde etti.

Sosyal medyada da çok etkili bir isim olan ve takipçi sayısını son hızla artıran Erçel’in Instagram hesabı her gün binlerce yeni takipçi kazanıyor. Erçel’in takipçi sayısı 26 milyonu geçti bile. Hande Erçel bu rakamla Madonna, Angelina Jolie gibi dünyanın en büyük yıldızlarını bile geçmiş durumda.

Sosyal medyasını çok etkin bir şekilde kullanan Hande Erçel bir süre önce bir mücevher markasının yüzü olmuştu. Güzel yıldız marka için çekilen tanıtım filmini paylaştıktan sadece 24 saat sonra 3 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşmıştı.