Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in büyük başarısı; Dünyaca ünlü Madonna ve Angelina Jolie gibi starları geride bıraktı!

Hande Erçel’in büyük başarısı; Dünyaca ünlü Madonna ve Angelina Jolie gibi starları geride bıraktı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü  oyuncu Hande Erçel, gerek en son rol aldığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı gerek aynı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Kerem Bürsin ile ilişkisi  gerekse instagram paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan bir isim.

Hande Erçel, geride bırakmaya hazırlandığımız 2021 yılında kariyerinin en parlak günlerini yaşadı desek yalan olmaz. Özellikle Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında pek çok ülkede yayınlanmaya başlayınca oyuncunun ünü de ülke sınırlarını aştı. Hayran sayısı hem yurt içinde hem de yurt dışından arttı.

Instagram’da da dünya çapında bir rekora imza atan Hande Erçel , aralarında Madonna ve Angelina Jolie’ninde bulunduğu dünyaca ünlü starları takipçi sayısıyla geride bıraktı.

Instagram’da şu anda 25,9 milyon takipçisi olan oyuncu, 26 milyona doğru hızla koşuyor! Dünya starı Madonna’nın instagramdaki takipçi sayısı 17.3 milyon iken Angelina Jolie’yi ise sadece 11.8 milyon kişi takip ediyor.

Hande Erçel'in büyük başarısı; Dünyaca ünlü Madonna ve Angelina Jolie gibi starları geride bıraktı! 7

Hayranlarının ilgiyle takip ettiği Hande Erçel sosyal medya hesabını çok akıllıca yönetiyor. Paylaşımlarıyla merak uyandıran ünlü oyuncunun attığı her adım, giydiği kıyafetler, kullandığı kozmetik ürünleri ve daha pek çok şey hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Global Nubia Awards’da ‘Yılın En İyi Global Kadın Oyuncusu’ ödülünü de alan Hande Erçel’in şu an için netleşen bir projesi yok ancak güzel oyuncu çok yakında yeni sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.