Ana sayfa Dizi Haberleri Olay yaratan Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim’in yayınlanacağı kanal belli oldu!

Olay yaratan Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim’in yayınlanacağı kanal belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ABD’de yayınlandığı dönem büyük olay yaratan Your Honor dizisinin Türkiye’de yayınlanacağı kanal belli oldu. ATV’de yayınlanacak dizinin adı şimdilik Hakim olarak belirlendi.

İsrail televizyon dizisi Kvodo’dan uyarlanan Your Honor isimli suç dizisi yaklaşık iki yıl önce Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlandı. Yayınlandığı dönem büyük olay yarattı. Başrolünde Breaking Bad dizisinin unutulmaz oyuncusu Bryan Cranston’ın yer aldığı dizi izleyiciler tarafından çok etkileyici bulunmuştu.

Olay yaratan Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim'in yayınlanacağı kanal belli oldu! 8

Toplam 10 bölüm olarak yayınlanan dizi ekrana geldiği dönem çok fazla ses getirdi, tartışmalara yol açtı. Dizi, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıklarını anlatıyordu.

Your Honor dizisinin Türkiye’deki yayın hakkının Limon Film tarafından satın alındığını yaklaşık 10 ay önce sayfalarımızda duyurmuştuk. Dizinin Türkiye’de Hakim ismiyle uyarlanacağı da o zaman açıklanmıştı. Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı diziyi Soner Caner ile Erkan Tunç yönetecek. Dizi ATV’de yayınlanacak.

Olay yaratan Your Honor dizisinin Türk versiyonu Hakim'in yayınlanacağı kanal belli oldu! 9

Dizinin başrolü için o günlerde Haluk Bilginer’in adı geçiyordu. Ancak bununla ilgili resmi bir açıklama hiç yapılmadı. Haluk Bilginer’in bu aralar Bir Gece Ansızın isimli diziyle görüşüyor olması Hakim’de rol alma olasılığını düşürüyor. Dizi için o dönem ayrıca Ebru Özkan ve Hasibe Eren’in de isminden bahsediliyordu.

2020’de ABD’de yayınlanan dizinin ikinci sezonu da çekiliyor. Your Honor’un hikayesi şöyle: Tanınmış bir New Orleans hakiminin ergenlik çağındaki oğlu kaza sonucu başka bir genci vurup kaçarak öldürdüğünde, yargıç onu polise teslim etmeye çağırır, ancak kurbanın yerel bir mafyanın oğlu olduğunu öğrenince fikrini değiştirir. . Yargıcın kanıtları elden çıkarma girişimleri, başka bir genç için trajik sonuçlara yol açar.