Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in gözünden Kerem Bürsin gerçeği!

Hande Erçel’in gözünden Kerem Bürsin gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Bir yaz dizisi olarak başlayan yapım, sezon boyunca da devam edecek gibi duruyor. Reytingleri ile ve sosyal medya yansımalarıyla Fox TV dizisi son yılların en başarılı romantik komedi yapımlarından birisi olarak göz dolduruyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in enerjilerinin tutması da son derece olumlu oldu. İzleyiciler bu dizi çiftini sevdi ve onları ekran başında görmekten de memnun. Peki sette neler yaşanıyor? Hande Erçel, partneri Kerem Bürsin hakkında ne düşünüyor? Bu soruların yanıtlarını ünlü oyuncu Maria Claire dergisinin Ekim sayındaki röportajında verdi.

Hande Erçel, partneri hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: “Onunla inanılmaz eğleniyorum. Kerem gerçekten insanı motive eden, özverili ve enerjisiyle seni yükselten bir partner. Sette hangi koşulda olursa olsun tüm ekibin yüzünü güldürür mesela. Yakaladığımız bu uyum da birlikte çok eğleniyor oluşumuzdan bence.”

Hande Erçel canlandırmakta olduğu Eda karakterini de çok sevdi. Bu karakterin özelliklerini sıralamakla bitiremeyen oyuncu, rolünü içselleştirmiş gibi duruyor.

Hande Erçel, şöyle konuştu: “Eda, senaryoyu okuduğumda içimde büyük bir sevinç uyandırdı. Hayat enerjisi inanılmaz yüksek. Hayata bakışı pozitif bir kadın olması, ne istediğini bilmesi ve üzerine gitmesi. Gücünü kendinde buluşu, inadı, fervriliği. Bunlar gibi saymak istediğim birçok yönü var Eda’nın. Hem oynarken keyif alıyorum hem de sette bulunmaktan. Bu çok kıymetli bir şey. İçimde hep koşarak sete gitme isteği var. İnanılmaz bir ekiple bu işe emek veriyoruz. Her bir birim bu işe kendini adamış durumda.”