Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in kapak kızı olduğu dergiye Kerem Bürsin’den ilginç tepki!

Hande Erçel’in kapak kızı olduğu dergiye Kerem Bürsin’den ilginç tepki!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de bu akşam 12. bölümü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı isimli dizide birlikte kamera karşısına geçen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, sette kamera arkasında da esprili paylaşımlarıyla büyük dikkat çekiyorlar. İki genç oyuncunun ekran uyumu büyük beğeni toplarken, sette de iyi anlaştıkları paylaşımlarından görülmekte.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in zaman zaman birlikte video çekip instagram’da paylaşmaları, takipçilerini çok mutlu ediyor. İki ismin de hatırı sayılır bir takipçi sayısı var ve heyecanla hem diziyi hem de sosyal medya hesaplarını takip etmekteler.

Paylaştıkları her şey bir anda olay oluyor ve sosyal medyada yayılıyor. Hande Erçel’in dizinin yeni bölümünün başlamasına saatler kala instagram story’den yaptığı bir paylaşım ise hızla yayıldı. Bu videoda Hande Erçel’in bir dergiye verdiği pozlara bakan Kerem Bürsin’in tepkisi görülüyor.

Yanlarında set çalışanlarından bir kaç kişinin de olduğu bir grupla Kerem Bürsin, elindeki dergide Hande Erçel’in fotoğraflarına bakıp ‘Uuu, Aaa’ şeklinde nidalar atıyor ve gülüyor. Bu sırada olanları ise Hande Erçel videoya alıyor.

Hande Erçel’in videoda arka planda güldüğü duyuluyor ve ‘Yapmayın’ sözleri ile şakalaşan ekibe ve Kerem Bürsin’e kahkahalarla karşılık verdiği videoda yer alıyor.

İşte sosyal medyada çok konuşulan o video…