Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar’ın rolü büyük!

Hande Erçel’in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar’ın rolü büyük!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarındaki dizilerin başarılı kadın oyuncuları arasında bazıları var ki gündemden düşmüyorlar! Rol aldıkları dizilerle birlikte sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da etkileşimi arttıran oyuncular, hayranlarından, izleyicilerinden gelen yorumlarla birlikte bir sıralamaya dahil oluyorlar. Gelen ileti sayılarına göre haftanın en çok konuşulan, en popüler isimleri belirlenmekte.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümleme birimi olan Digilup, düzenli olarak haftalık rapor yayınlıyor. Bu raporlarda ileti sayıları ölçülüyor ve gelen iletilere göre ilk 10’a giren isimler sıralanıyor.

Sezon başından beri birinciliği kimseye bırakmayan isim Hande Erçel olmuştu. Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi dizisinde Kerem Bürsin ile başrolde oynayan Erçel, uzun zaman açık ara bir şekilde ilk sıradaydı ve en yakın rakibi Demet Özdemir’e gelen ileti sayılarını da ikiye katlıyordu zaman zaman.

Hande Erçel'in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar'ın rolü büyük! 10

Fakat bir süredir durum değişti! Kimsenin beklemediği bir isim ciddi bir atak yaptı! Bu isim Çukur dizisinde Karaca’yı oynayan Ece Yaşar’dı! Ece Yaşar, listedeki diğer oyuncular kadar popüler görünmese de yeni sezonda rolünün daha baskın olmasıyla birlikte, başarılı performansı daha çok görülmeye başladı.

Listeye hızlı giriş yapan Yaşar, Demet Özdemir’in ardından 3. sıraya yerleşti ve uzun süre de burada kaldı. Sonunda Ece Yaşar, Demet Özdemir’i de geçerek Hande  Erçel’in tahtına oturmayı başardı!

Aşağıdaki tablo, 22 Ocak’ta Digilup’un yayınladığı ve bir haftalık bir ölçümlemeye ait. Ece Yaşar, 172 bin 600 ileti ile Hande Erçel’i geçmiş. Demet Özdemir ise aylardır 2. sıradayken bir anda 5. sıraya gerilemiş! Neslihan Atagül ise o hafta Sefirin Kızı’ndan ayrılığı ile gündeme gelmişti. Bu nedenle de ileti sayısı katlanınca 3. sıraya yerleşti.

Hande Erçel'in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar'ın rolü büyük! 11

Bir sonraki hafta ise durum tamamen değişti! Hande Erçel tahtını yeniden alırken, Demet Özdemir de yine 2. sıraya yerleşti. Bu kez Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı’ndan ayrıldığı hafta olması nedeniyle yerine gelen Tuba Büyüküstün listeye 6. sıradan girdi. Ece Yaşar ise 3.lüğe geriledi. 29 Ocak’ta yayınlanan bir haftalık tablo aşağıda…

Hande Erçel'in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar'ın rolü büyük! 12

Sosyal medyada aylardır süren rekabette Demet Özdemir sonunda Hande Erçel’in önüne geçmeyi başardı! Aşağıdaki tablo 5 Şubat’ta yayınlandı ve bir haftalık ölçümlemeye dayanıyor. Buna göre Özdemir, Erçel’in tahtını almış görünüyor! Hande Erçel 2. sıraya gerilerken, Biran Damla Yılmaz da bir önceki haftaya göre bir sıra yükselip 3. sıraya gelmiş. Ece Yaşar ise 4. sıraya gerilemiş.

Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı dizisinde Mavi olarak çok konuşularak 5. sıraya yükledi. Listenin 6. sırasında Sevda Erginci, 7. sırada Dilan Çiçek Deniz, 8. sırada Ebru Şahin, 9. sırada Damla Sönmez ve 10. sırada da Ayça Ayşin Turan yer alıyor.

Bakalım Demet Özdemir, haftalar sonra ele geçirdiği tahtta gelecek hafta da kalmaya devam edebilecek mi?

Hande Erçel'in sosyal medyadaki tahtını resmen Demet Özdemir kaptı! Müthiş mücadelede Ece Yaşar'ın rolü büyük! 13