Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hasan Can Kaya’ya verilen RTÜK cezasına Acun Ilıcalı’dan itidalli tepki!

Hasan Can Kaya’ya verilen RTÜK cezasına Acun Ilıcalı’dan itidalli tepki!

tarafından ker_def

Başarılı ve sevilen televizyoncu Acun Ilıcalı, Exxen’de yayınlanan Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Programı’na Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun para cezası vermesi ve katalogtan çıkarılması konusundaki kararı hakkında da ilk kez 40’a açıklama yaptı.

40, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV ekranlarında yeni sunucusu, gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen ile yeni sezonuna başladı. 40 ilk bölümünde Acun Ilıcalı’yı konuk etti.

Acun Ilıcalı, RTÜK’ün aldığı karar için itidalli bir tepki verdi: “Açık kanallarda denetim olması gerekiyor. Platformlar konusunda esnek olunması gerekiyor. Para verip üye olunan bir kanal, Hasan Can kararını yanlış buluyorum.”

Program sunucusunun ‘dede’ olarak ifadesi üzerine Acun Ilıcalı, kızı Banu’dan olan torununu kastederek duygusal bir cümle kurdu ve “5 çocuğum var” şeklinde yanıt verdi.

Acun Ilıcalı, uzun süredir medyada sıkça haberlere konu olan “estetik yaptırdı mı” sorusunun yanıtını 40’ta açıkladı. Ünlü televizyoncu bu konudaki iddiaları şu sözlerle ilk kez yanıt verdi:

“Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda…

Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3’er yaş 5’er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika’da Miami’de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum.”