Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisinde katil ve savcı aynı koğuşta! Savcı Fırat’ın hafızası geri mi geliyor?

Mahkum dizisinde katil ve savcı aynı koğuşta! Savcı Fırat’ın hafızası geri mi geliyor?

tarafından kadir kadir
Savcı Fırat ile Barış Yesari aynı koğuşta

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Savcı Fırat’ın hikayesini anlatan Mahkum dizisinin 5. bölümünde yayınlanan aksiyon dolu sahneleri geride kaldı. Fakat yeni bölümün ardından hemen gelen 6’ncı bölüm tanıtımı dizinin aksiyon ve heyecan adına hız kesmeden devam edeceği konusunda ipuçları verdi.

İlk dört bölümüyle iyi bir çıkış yakalayan dizi, zorunlu verilen ara sırasında hayranlarını özletti. Güçlü konusu ve oyuncu kadrosuyla birinciliğin en büyük adaylarından birisi Mahkum dizisi olacak gibi gözüküyor.

Yeni bölümde Onur Tuna’nın canlandırdığı Savcı Fırat, eşinin ölümü hakkında o gece eşi ve kızı dışında bir kişinin daha evde olduğunu hatırlıyor.

Yesari’lerin gelini Büge, kayınpederi Zahit’le yaşadıkları münakaşa sırasında oğlu Barış’ın önce gencecik bir kızın, sonrasında da diğer oğlu Savaş’ın katili olduğunu anlatıyor.

Barış Yesari’nin peşini bırakmayan Avukat Cemre Uysal, onu çocuk tanık Ali’nin açıkladığı gerçekler doğrultusunda hapse tıkar. Gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıktığı ve hikayenin yönünün bir hayli değiştiği dizide, Savcı Fırat ile aynı koğuşa düşen İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı Barış’ı yeni bölümde sürpriz anlar bekliyor.