Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizinin başrolü İbrahim Çelikkol’un bu yönlerini hiç bilmiyorsunuz!

Bir Zamanlar Çukurova dizinin başrolü İbrahim Çelikkol’un bu yönlerini hiç bilmiyorsunuz!

tarafından kadir kadir
İbrahim Çelikkol'un bilinmeyen yönleri

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol, Esquire dergisi Ocak sayısı için verdiği röportajda hayatındaki seçimler, oğlu ve doğayla ilişkisi hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Bu sezon dördüncü yılına giren Bir Zamanlar Çukurova’ya yeni kan olarak katılan İbrahim Çelikkol, dizinin başkarakteri olarak yer alıyor. Dizide Hakan Gümüşoğlu karakterini canlandıran oyuncu, spot ışıklarının altındaki mesleğine rağmen set biter bitmez her fırsatta kendisini doğada bulan ünlülerden…

İbrahim Çelikkol - Esquire kapak

Verdiği röportajda günün sonunda, tercihleri doğru ya da yanlış olsun yaptığı şeylerden hiçbir zaman pişmanlık duymadığını belirten başarılı oyuncu, “Benim algıma göre hayat tamamen deneyimlerden ibaret. Tercihlerimizin değişmesi de bizi daha farklı deneyimlere yönlendiriyor ve sonuca baktığımızda bu ruhumuzun zenginliğini ortaya koyuyor.” dedi.

İbrahim Çelikkol ve Oğlu Ali

Oğlu Ali’nin her şeyden önce kendisi için öncelikle bir birey, arkadaş ve umut olduğunu ifade eden İbrahim Çelikkol, içgüdülerinin Ali’ye duyduğu saygıyla yönlendiğini, özellikle değil önemseyerek birlikte vakit geçirdiklerini dile getirdi. Oyuncu, “Aslında babamın bana güzel kalbiyle, naifliğiyle, mertliğiyle işlediği her şeyle, bazen de öğretemediği şeylerle yolumuzu izliyoruz. Ali zaten benim geleceğim.” dedi.

Her fırsatta doğayla iç içe bir hayat sürmeye çalışan yakışıklı oyuncu, mesleği farklı olsa da tercih ettiği yaşam biçiminin aynı olacağını, doğada kendini huzurlu ve kendi hissettiği şekilde yaşayabildiğini; hayatının genelini sakin, doğayla ve hayvanlarla geçirmekten yana kullanmak istediğini söyledi.