Ana sayfa TV Programları Havaalanı 7/24 programı 23 Mayıs’tan itibaren DMAX’te

Havaalanı 7/24 programı 23 Mayıs’tan itibaren DMAX’te

tarafından ker_def

Yılda 38 milyon yolcuya ev sahipliği yapan Miami Havaalanı her an olaylara gebe! “Havaalanı 7/24” 23 Mayıs’tan itibaren her Perşembe 21:55’te DMAX’te.

Güneşli eyalete açılan kapı olan Miami Uluslararası Havalimanı’na ve beraberinde gelen bütün öngörülemez olaylara hoş geldiniz! Amerika’nın en büyük havalimanlarından birinin yoğun ve dramatik dünyasının kapılarını sizlere ardına kadar açan bu dizi, öyküsünü, işleri buranın aralıksız çalışmasını sağlamak olan etkileyici karakterler aracılığıyla aktarıyor. MIA, Kategori X olarak değerlendirilen bir havalimanı; terör tehdidi açısından birincil hedef ve güvenlik her şeyin başında geliyor. Yılda 38 milyon yolcusuyla bu havalimanı küçük bir şehir büyüklüğünde, dolayısıyla daima bir şeyler olup bitiyor. Bir güvenlik tehdidinden ve laf dinlemeyen yolculardan yakıt kaynaklı yangınlara, kaçakçılık çetelerine ve sağlıkla ilgili acil durumlara, Miami Uluslararası Havalimanı’ndaki personel ve yolcular için burası haftanın 7 günü, günün 24 saati gerçek hayatta yaşanan bir aksiyon filmine dönüşebilir.

Yangınlar, kaçakçılar, terör tehditleri ve uçaklarda yaşanan arızalar… Havaalanı 7/24 (Airport: 24/7) 23 Mayıs’tan itibaren her Perşembe 21:55’te DMAX ekranlarında olacak.

DMAX Kanal Bilgileri; Digiturk 49, Dsmart 46, KabloTV 47, Tivibu 62, TV+ 39, Vodafone TV 50, Türksat 4A.