Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin finalinden sonra Ali Atay ne yapıyor?

Son Yaz dizisinin finalinden sonra Ali Atay ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu hikayesi ile izleyenleri büyüleyen, Ali Atay ile Alperen Duymaz’ın muhteşem performansı ile de akıllara yazılan Son Yaz, ne yazık ki, ikinci sezonda sadece 5 bölüm devam edebildi.

Hafsanur Sancaktutan’ın başarılı performansı övülürken, Funda Eryiğit’in ilk sezon bitiminde ayrılması üzüntü kaynağı olmuştu. Birce Akalay’ın ikinci sezonda diziye katılması fazla etkili olmadı ve 5 bölüm yayınlanan Son Yaz, ne yazık ki 26. bölümü ile birlikte final yaptı.

Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat veren Ali Atay’ın performansından tüm hayranları övgü ile bahsetti. Ali Atay uzun bir süre sonra ekrana döndüğü için de hayranlarının Son Yaz dizisine bakışı biraz farklıydı…

Son Yaz dizisinin finalinden sonra Ali Atay ne yapıyor? 7

Ünlü oyuncunun bu yapımın bitmesinden sonra ne yaptığını soran takipçileri, sosyal medyada birçok paylaşım yaptı. Oyuncu, Leyla ile Mecnun dizisinin üçüncü sezon çekimlerine hazırlanıyor.

Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay, oğlu Fikret Ali ile daha fazla zaman geçirme fırsatı da buldu. Şu anda dinlenmekte olan oyuncu, Ocak ayında ise Leyla ile Mecnun dizisinin üçüncü sezon çekimlerine katılacak.

Oğlu ile vakit geçirdiğini söyleyen Ali Atay, “Ocak gibi başlayacak. Ocak’ın ortasında sete gireriz” diye konuştu.

Oğlunun ekranda kendisini gördüğü zaman tanıdığını belirten oyuncu, “Yaklaşıyor televizyona, baba diyor” diye konuştu.