Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, denizin içinden bir fotoğrafını paylaştı ve o anın sırrını ilk kez anlattı!

Hazal Kaya, denizin içinden bir fotoğrafını paylaştı ve o anın sırrını ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi için kamera karşısında. Geçtiğimiz günlerde dizinin setinde koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı oyuncunun. 10 günlük karantina sonrası durumu hafif atlatan Kaya, yeniden sete döndü.

Selahattin Palalı ile başrolünde oynadığı dizi merakla bekleniyor. Oyuncu en son Bizim Hikaye dizisinde oynamıştı. Daha sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti.

Bir süre setlere ara veren oyuncu, geçtiğimiz yaz da ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminde rol almıştı. Hazal Kaya’nın eşi Ali Atay ise Son Yaz dizisinde oynuyor.

5 yıllık birlikteliklerinin ardından 2019 yılında evlenen çiftin oğulları da aynı yıl dünyaya gelmişti. Fikret Ali, şimdi 1,5 yaşında.

Hazal Kaya, oğluna hamile olduğu dönemde çekilen bir fotoğrafını paylaştığı yakın zamanda. Kaya, bu fotoğrafın sırrını da paylaşımında anlattı. Ancak nerede çekildiğini söylemedi. Eşi ile gizli mekanları olduğunu belirtti sadece.

Kaya, “Bu fotoğraf bizim hayati kararlar aldığımız, oğlanın cinsiyetini öğrendiğimiz, aile tarihimizde acayip önemli bir yeri olan gizli cennetimizde çekildi” notunu düştü. Kaya bu fotoğrafın kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak “Çok seviyorum bu fotoğrafı, güzel anılara kaçıyorum sayesinde, çok iyi geliyor. Burada dursun dedim…”

Hazal Kaya, denizin içinden bir fotoğrafını paylaştı ve o anın sırrını ilk kez anlattı! 7