Ana sayfa Sosyal Medya 20’li yaş akımına uyan Melisa Sözen, yıllar önce oynadığı o filmle ilgili bir itirafta bulundu!

20’li yaş akımına uyan Melisa Sözen, yıllar önce oynadığı o filmle ilgili bir itirafta bulundu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Melisa Sözen, şu sıralar sosyal medyada pek çok kişinin katıldığı bir akım büyük ilgi görüyor. 20’li yaşlarındaki fotoğraflarını paylaşanlar arasında ünlü isimler de var. 20’li yaşlar challenge olarak adlandırılmakta bu durum.

Ünlü ünsüz pek çok insan yıllar önceki fotoğraflarıyla nostaljik anlar yaşatıyor, eski günleri yadediyor, ortaya kimi zaman komik, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman şaşırtan kareler çıkıyor.

Yaşanan bu eğlenceli duruma katılanlar arasında Melisa Sözen de vardı. Oyuncu, 2005 yılında Derviş Zaim’in yönetmenliğini yaptığı Cenneti Beklerken isimli bir sinema filminde rol almıştı.

Sözen, o filmin çekimlerinden bir kareyi 20’li yaşlar challenge için arşivden çıkardı. Oyuncu, instagram sayfasından paylaştığı bu fotoğrafla birlikte o yıllarda yaşadığı bir gerçeği de ilk kez itiraf etti!

Yönetmenden gizlediği durumu yıllar sonra açıklayan oyuncu, film için ata binmesi gerektiğinde minik yalan söylediğini anlattı.

Daha önce yaşadığı bir kötü tecrübe nedeniyle ata binmekten korkan oyuncu, bu durumu başta sakladığını ama daha sonra çekimler başladığında yönetmenin durumu öğrendiğini ve dublör kullanıldığını itiraf etti…

İşte Melisa Sözen’in anlatımı…

20'li yaş akımına uyan Melisa Sözen, yıllar önce oynadığı o filmle ilgili bir itirafta bulundu! 8

20'li yaş akımına uyan Melisa Sözen, yıllar önce oynadığı o filmle ilgili bir itirafta bulundu! 9