Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile nasıl tanıştığını ve o evin hikayesini ilk kez anlattı!

Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile nasıl tanıştığını ve o evin hikayesini ilk kez anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sinema ve dizi oyuncusu Hazal Kaya, kendisini gibi oyuncu ve aynı zamanda müzisyen olan eşi Ali Atay ile nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı. Kaya, uzun süre beraberlik yaşadığı Atay ile 2019 yılında evlenmişti. Çiftin oğulları Fikret Ali’nin de gelmesiyle birlikte mutlu aile tabloları da büyüdü.

Kaya, geçtiğimiz hafta yeni başladığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizisinin setinde koronavirüs kaptı. Oyuncu şu sıralar karantinada ve tedavisi sürüyor. Evinde hafif şekilde hastalığı geçiriyor. İyileştiğinde Netflix için çekilen dizisinin setine geri dönecek.

Eşi Ali Atay ise şu anda Fox TV’de yayınlanan Son Yaz isimli dizide rol almakta. Kaya, eşi ile ne zaman ve nerede tanıştıklarını, Gazeteci Nilay Örnek7in ‘Nasıl Olunur?’ isimli Youtube’da yayınlanan podcast programında anlattı.

Kaya, 8 yıldır beraber oldukları Ali Atay ile bir sinema filmi vesilesi ile tanışmış. “Çekmek istediği bir filmde başrolde oynaması için görüşmek istemiş.2013’ün sonlarına doğru. Biz öyle tanıştık” diyen oyuncu, Ali Atay’ın kendisiyle başlangıçta ilgilenmediğini ama ilerleyen süreçte aşık olduğunu söyledi.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile nasıl tanıştığını ve o evin hikayesini ilk kez anlattı! 8

Kaya, “Onun da hiç niyeti yoktu bana karşı ama ben çok aşık oldum. Bana yaradı yani bu iş. Zaten öyle tanıştık. Searyo yolladı bana vs. sonra da hiç ayrılmadık” diyerek ilişkilerinin nasıl başladığını özetliyor.

Bu arada ilginç bir detaya da değiniyor Hazal Kaya. Ali Atay ile film için görüşmeye gittiği evin, hayatındaki tesadüfi rolünü de şöyle aktarmakta:

Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile nasıl tanıştığını ve o evin hikayesini ilk kez anlattı! 9

“Ben o senaryo toplantısına gittiğim eve taşındım sonra. Orada evlendik, orada çocuk yaptık falan. Öyle de romantik bir hikayedir.”

Hazal Kaya, eşi ile ilişkilerinde birbirlerini çok iyileştirdiklerini ifade ediyor. Tanıştıklarında 23 yaşında olduğunu da vurgulayan Kaya, “Ben aslında onunla büyüdüm gibi. Ona sorulduğunda da o da benimle büyüdüğünü söyler hep. Alışkanlıklarının, hayata bakışlarının vs. biz böyle bir şekilde birbirine çok iyi gelen, birbirini çok yükselten ve yeteneklerine, komik özelliklerine her şeyine birbirimizin çok hayranızdır” diyor.

Eşinin aynı zamanda hayranı ve fanı olduğunu da vurgulayan Hazal Kaya, birbirini çok geliştiren bir çift, iyi arkadaş olduklarına vurgu yaparak Hayattaki en yakın arkadaşlarımdan biri benim. Şarkı söylemekle ilgili, yeteneklerimi ortaya koymakla ilgili en büyük cesareti hep aliden onndan alırım. Çok kıymetli evde öyle biriyle yaşıyor olmak. O yüzden bizimki özel bulduğum bir ilişki türü. Herkesle de kurulamayacak bir ilişki bence. Hayatta bana denk geldiği için çok şanslıyım” sözleriyle eşine olan duygularını ortaya koyuyor.