Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan küçük itiraf! Pek çok dövmesi var ama çok iyi gizlemiş!

Hazal Kaya’dan küçük itiraf! Pek çok dövmesi var ama çok iyi gizlemiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Bizim Hikaye dizisi ile gelen Hazal Kaya, sonrasında oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılı Kasım ayında dünyaya getirmiş ve projelerine bir süre ara vermişti. Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte uzun bir zaman çalışmadı. Yazın ise ‘Benden Ne Olur?’ isimli bir sinema filminde rol aldı.

Kısa bir süre önce çekimlerine başlanılan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi için kamera karşısına geçen oyuncu, setteki ilk günlerinde ne yazık ki koronavirüse yakaladı. Şimdilerde evinde karantinada olan Hazal Kaya, sürecin bitiminden sonra sete dönecek.

Aylardır hazırlandığı, oyuncu koçu ile çalıştığı ve şan dersleri aldığı projesi için çok titizlenen Hazal Kaya, dönem dizisinde Selahattin Paşalı ile kamera karşısına geçiyor.

Kaya, kısa bir süre önce de Gazeteci Nilay Örnek’in podcast programına konuk olmuştu. Youtube’da yayınlanan programda Hazal Kaya, samimi açıklamalarıyla da dikkat çekmişti.

Oyuncunun bu röportajda kendisiyle ilgili aktardığı bir bilgi ise dikkatleri çekti. Dinleyenleri şaşırtan açıklamada Hazal Kaya, vücudunda piercing ve dövmeler olduğunu söyledi. Üsteli tam 8 tane dövmesinin olduğunu anlattı.

Hazal Kaya'dan küçük itiraf! Pek çok dövmesi var ama çok iyi gizlemiş! 9

Farklı pek çok projede yer almasına karşılık Hazal Kaya’nın dövmeleri çok farkedilmiyor. Bir kaç dövmesi daha önce çekilen fotoğraflarında yer alıyor. Oğlu ile ikisini temsilen yaptırdığı dövmesi henüz yeni. Diğerleri ise pek bilinmiyor.

Hazal Kaya'dan küçük itiraf! Pek çok dövmesi var ama çok iyi gizlemiş! 10

Oyuncunun iyi gizlediği dövmelerle ilgili olarak verdiği detaylı bilgide her dövmesinin de ayrı bir hikayesinin olduğu görülüyor.

“Hiç belli etmiyorum ama o dövmeli piercingli kız benim!” diyen Hazal Kaya, dövmelerini şöyle sıraladı: “Bir küçük prensim var, şahmeranım var (annesini temsilen) bir tane tek başına puzzle parçam var, kaybettiğim arkadaşım Can’ı temsilen. Hepsi kaybettiğim yakınım yada hepsi birini temsil ediyor. Fikret ile benim elele ikimiz. 8 dövmem var. Küçüklüğümden beri var. Kaybettiğim teyzemin adı Mine, mine çiçeği yaptırdım en son.”

Hazal Kaya'dan küçük itiraf! Pek çok dövmesi var ama çok iyi gizlemiş! 11