Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya eşinin doğum gününü kutladı, herkes Fiko’ya bakakaldı!

Hazal Kaya eşinin doğum gününü kutladı, herkes Fiko’ya bakakaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın doğum gününü sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile kutladı. Kendisi gibi oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan eşi Ali Atay’ın, oğulları Fikret Ali ile birlikte iki pozunu paylaştığı instagram sayfasından.

Şu sıralarda Ali Atay, Son Yaz dizisinde rol alırken, Hazal Kaya da Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli bir dizide oynuyor.

Geçtiğimiz günlerde dizinin setinde Hazal Kaya koronavirüse yakalanmış ve kendisini evinde karantinaya almıştı. Aynı dönemlerde eşi Ali Atay da Son Yaz dizisinin çekimleri için İzmir’deydi.

Ali Atay ve Hazal Kaya, 5 yıllık birlikteliklerinin ardından 2019 yılı Şubat ayında evlenmişlerdi. Oğulları Fikret Ali ise 2019 yılı Kasım ayında dünyaya gelmişti.

Hazal Kaya eşinin doğum gününü kutladı, herkes Fiko'ya bakakaldı! 9

Fiko şimdi 17 aylık oldu. Fikret Ali’nin son hali ise hakikaten görenleri de çok şaşırtacak derecede babasına benziyor.

Hazal Kaya, eşi Ali Atay ve oğlu Fiko’nun fotoğrafını paylaşarak “”İyi ki doğdun hayatımın aşkı. Gülüşünü sevdiğim. Birlikte huzurla kutladığımız nice yılların olsun. İyi ki bizimsin” notunu düştü.

Hazal Kaya eşinin doğum gününü kutladı, herkes Fiko'ya bakakaldı! 10

Fikret Ali ve babası Ali Atay’ın göz rekleri, saç şekilleri, bakışları, gülüşleri bile birbirine o kadar çok benziyor ki Hazal Kaya’nın takipçileri de bunu yorumlarında dile getiriyorlar.

‘Maşallah’ notlarıyla birlikte Fikret Ali’nin son haline de sevgi sözcükleriyle yorum yapıyor hayranlar. Ayrıca sevgi dolu sözler ve beğeniler yapan isimler arasında Demet Evgar, Songül Öden, Burcu ara, Arzum Onan, Çiçek Dilligil, Şükran Ovalı, Nazan Öncel gibi ünlü isimler de bulunuyor…

Hazal Kaya eşinin doğum gününü kutladı, herkes Fiko'ya bakakaldı! 11