Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş!

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın üç kadın oyuncusu, Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Farah Zeynep Abdullah, Haber Global’de yayınlanan ve Candaş Tolga Işık’ın sunduğu ‘Az Önce Konuştum’ programının canlı yayın konuğu oldular.

Dizide Gülben, İnci ve Safiye karakterlerine hayat veren üç oyuncu, keyifli sohbetleriyle büyük ilgi çektiler. Hem dizilerinin setinde kamera arkasında yaşanan keyifli anları hem oynadıkları karakterleri anlattılar hem de sektörle ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yayın öncesinde birlikte bir masada oturup sohbet ettikleri o anlardan kısa bir video yayınlayarak takipçilerine biraz sonra canlı yayına çıkacaklarını duyurdu.

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş! 11

Oyuncunun paylaşımında masada kurabiyeler olduğu görülürken, Farah Zeynep Abdullah’ın ertesi gün bu kurabiyeleri sete götürdüğü Merve Dizdar’ın paylaşımı ile ortaya çıktı.

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş! 12

Dizinin setinde çekim arasında Dizdar, masadaki kurabiyeleri farkediyor ve kahkahalar içinde “Farah bu kurabiyeler nerden?” diye soruyor.

Farah Zeynep Abdullah da “Dün geceki yayın öncesi kurabiyeleri yani ziyan mı olsun. Herkes yesin diye şey yaptım, buraya getirdim, arabadaydı…” diyerek o da basıyor kahkahayı…

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş! 13

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş! 14

İlahi Farah Zeynep Abdullah! Gittiği programda ikram edilen kurabiyeleri alıp sete getirmiş! 15