Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den iki dizi için üst üste final duyurusu!

Fox TV’den iki dizi için üst üste final duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon birçok dizinin reyting sorunları yaşadığı gözlemleniyor… Sezona 11 dizi ile başlayan kanalda şimdiden 3 dizi final yaptı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizilerinin ardından kanaldan 2 yeni final kararı daha geldi.

Fox TV ekranında perşembe akşamı yayınlanmakta olan Misafir ve pazar akşamları izleyicilerle buluşan Elbet Bir Gün için final kararları duyuruldu. Peş peşe yapılan duyuruda iki dizinin de bu hafta biteceği açıklandı.

Misafir isimli dizide Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay başrolde yer alıyor. Reytingleri düşük gelen dizinin 9 Aralık Perşembe akşamı son kez ekrana geleceği duyuruldu..

Fox TV’den yayınlanan fragmanlarda final olduğu net bir şekilde ifade edildi.

Fox TV’nin büyük umutlarla başlattığı, dram dizisi olarak öne çıkan Elbet Bir Gün için de final duyurusu yapıldı.

Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizinin bitme sebebi de düşük gelen reytingler oldu. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk’ün başrollerinde yer aldığı dizinin etkili hikayesi ne yazık ki, izleyiciler tarafından desteklenmedi.

Elbet Bir Gün dizisinin 12 Aralık Pazar akşamı 6. bölümü ile final yapacağı Fox TV tarafından yayınlanan fragman ile duyuruldu.