Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya hem koronavirüsten dertli hem de şansı pandemi oldu!

Hazal Kaya hem koronavirüsten dertli hem de şansı pandemi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi döneminin şanssız oyuncularından birisi de Hazal Kaya oldu… Ünlü oyuncu, iki kez koronavirüs sorununu yaşadı ve sıkıntılar çekti… Benden Ne Olur isimli sinema filminin 14 Ocak’ta vizyona girecek olmasının heyecanını yaşayan ünlü oyuncu, kocası Ali Atay ile birlikte filmin galasında yer aldı.

Koronavirüsü daha yeni atlatan ve neredeyse galayı bile kaçırma durumu ile karşı karşıya kalan Hazal Kaya, “Ben maalesef ikinci kez yaşadım. Ama beşinci gün sonunda negatifim” açıklamasını yaptı. Filmin çekimleri 2020 yılının yaz sonunda başladı. Hazal Kaya, pandeminin ortaya çıkması ile çekimlerin ertelenmesi sonucu filmin başrolünü alabildi. Planlanandan daha geç başlayan projede Sertap karakterini canlandırmayı çok isteyen oyuncu, koronavirüs sayesinde yaşanan ertelemelerle bu amacını gerçekleştirdi.

Hazal Kaya hem koronavirüsten dertli hem de şansı pandemi oldu! 7

Hazal Kaya’nın iki kez koronavirüse yakalandığı şanssızlığı dikkate alınırsa, oyuncunun pandemi sayesinde çok arzu ettiği role kavuşması da ilginç bir durum oluşturdu.

Benden Ne Olur filminin galasında konuşan Hazal Kaya, “Benim için setten eve süt yollamak çok romantik bir şeydi. Hep hayalimdi. Sete gidip, oğlumu özlediğim için ağlayınca mevzu renk değiştirdi” diye konuştu.

Hazal Kaya’ya destek için galada bulunan Ali Atay, seyircinin beğenmesini temenni etti ve kendisinin de filmi çok merak ettiğini söyledi.

Eşinin hem kişisel karakteri hem de başarılı oyunculuğunun çok konuşulduğu sorusu üzerine Ali Atay, şunları söyledi: “Ben çok beğeniyorum. Role yaklaşımını çok seviyorum. Merak ederek bekliyorum. Bunu da çok merak ediyorum, bundan sonra bir tane daha projesi var onu da çok merak ediyorum..”